網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2014年2月11日 星期二

港台盛女齊騷身材 阿Sa自爆患「重病」 阿Sa,蔡卓妍,

video


港台盛女齊騷身材 阿Sa自爆患「重病」

港台盛女齊騷身材 阿Sa自爆患「重病」

香港嘅氣溫噚日跌至9度,不過就有人仍然喺微博度大派冰淇淋喎!

就嚟48歲嘅香港代表陳雅倫,雖然2月16號先生日,不過李麗珍等成班好朋友就已經提早喺澳門幫佢搞咗生日P嘞!壽星女悉心打扮,仲狂騷W胸添!

至於台灣代表、啱啱過咗38歲生日嘅林心如,就喺微博曬長腿兼露香肩,見佢個樣咁「梳乎」,睇嚟佢個生日假仲未放完喎!咁心如就記得要小心,唔好好似阿Sa咁喇!事關佢新年同男友William度完假後就病咗!阿Sa喺微博話:「我患了重病!經醫生診斷後確認了我患上『放假後失落症』症狀是:四支乏力、大腦與身體不協調、眼皮沉重、抑鬱、不想工作等..醫生建議:可以的話⋯要再放假!!」短短假期似乎真係唔夠喉喎!



鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...