2014年3月18日 星期二

同黎明好耐冇見不是朋友 樂基兒我控制慾太強 樂基兒,黎明,基兒,BKD_S,




同黎明好耐冇見 不再是朋友 樂基兒:我控制慾太強

2014-03-18 16:15:00



Gaile之前已經講過,同黎明唔係敵人,但亦都唔係朋友。

黎明同樂基兒(Gaile)原來已經離婚一年半,其間今年33歲嘅Gaile,好快就被爆出結識咗紐西蘭新歡Denim(網名Cuz)。

今日有雜誌訪問Gaile,佢依然口密唔肯透露詳情,但相信自己會再結婚,不過就話:「未有人求婚。」

Gaile喺訪問中直認同前夫黎明好耐冇聯絡,亦唔再係朋友。Gaile話發現自己係一個控制慾好強嘅人,依家佢美國,香港,峇里三邊走,不過佢就話鍾意呢種自由自在,所以對於現狀佢就話:「好開心!好滿足!」



佢坦言同前夫黎好好耐冇聯絡。



此情不再了





Gaile同新歡Cuz(後排)打得火熱



Gaile當年同黎明拍廣告撻著



Gaile每次同Cuz(右四)一齊都有一大班fd一齊,果然係「派對動物」。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...