網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2014年6月20日 星期五

[忽然1周 986] 複製 B餐謝安琪 𡃁模趙詠瑤整容隆胸 趙詠瑤, Kimi ,謝安琪,BKD_S,MW,





像真度 9成

Kimi大改造後,加埋啡色頭髮,與謝安琪有 9成相似。變靚後的 Kimi說:「依家啲人好聰明,一眼就知真假,與其俾人估估下,不如認整咗!」

娛樂喧

複製 B餐謝安琪 Ⴡ模趙詠瑤整容隆胸

整容未必是上位捷徑,但應該是增強自信的方法。Ⴡ模寫真戰下月開鑼,曾經兩度出賣肉寫真,但人氣依然一般的趙詠瑤( Kimi),今年影寫真前決定改頭換面,整容兼隆胸,實行盡地一煲。

早前本刊直擊 Kimi隆胸過程,她抽走臀部和大腿多餘脂肪,然後注入胸部隆胸,將 33A泵到 33D。整假大胸外, Kimi更倒模 B餐謝安琪五官,變身「 D Cup Kay」,她說:「似佢都幾好,佢形象夠正面,不過我嫩口啲!」









37歲的謝安琪,近年轉玩性感少婦形象,成為高登女神外,更令不少女星陸續模仿她。
今年 22歲的Ⴡ模趙詠瑤( Kimi),早前到「第一醫美」接受整容和隆胸手術,記者全程直擊。會見醫生前, Kimi細細聲向記者說:「我真係好驚,除咗平時 M到見血之外,由細到大未試過做開刀手術,今次仲要由頭開到落腳。」

抽髀脂谷胸

擔驚受怕五分鐘, Kimi由姑娘帶領下,進入手術室。零化妝、只穿內衣的 Kimi被醫生用眼掃瞄全身,之後醫生就開始在她身上多處部位畫上記號,畫到成身花曬。 Kimi說:「冇諗過自己差得咁緊要,度度都要整咁滯!不過為咗靚,唔去盡啲唔得。」

之後,醫生用羽毛線吊高 Kimi雙眼皮,用手術刀開眼角,再切割她耳仔軟骨,將軟體植入鼻樑隆鼻,打造間尺鼻。最後醫生用透明質酸注入 Kimi臉部,用手推至兩頰平均,造出心形面效果。

原本上圍只得 33A的 Kimi,今次亦豁出去做埋隆胸手術。醫生先抽走她肚腩、大髀及臀部共 450cc的多餘脂肪,然後再將脂肪以針筒注落胸部,泵脹至 33D。

畫面度唇

醫生先在 Kimi五官畫位, mark低需要整容的位置後,便量度唇的厚度,打算抽走唇脂。

大腿多肉

只用紗布圍胸,下身著住內褲的 Kimi,被醫生畫到塊面花曬,一臉無奈。不過醫生繼續針對 Kimi重災區,指大髀是重點抽脂位置。

上牀等劏

被醫生畫足十分鐘後, Kimi終於上手術牀等開刀,當時她愈諗愈驚,不過就冇諗過縮沙,她說:「講過就要算數,行到呢一步先反口,影響好多人。」

Kimi:蛋糕咁軟熟


舊年腫樣

畢業於香港理工大學的 Kimi,前年加入Ⴡ模組合影寫真,去年更以單飛姿態出純情寫真。雖然她有衝擊書展,但始終冇乜聲氣。而她變臉前,面腫鼻圓,的確其貌不揚。
大約四日後, Kimi五官開始消腫,化妝後驟變高登女神謝安琪。她說:「好多朋友話我依家個樣好似佢,可能大家都有心形面。似佢都幾好,因為佢形象正面,不過我嫩口啲,冇佢咁有熟女風範。」她更即場叫女記者用手試下假胸質感,並大 sell效果神奇,「因為呢啲都係我啲脂肪,所以摸落去都好似出爐蛋糕咁軟熟。醫生話我胸部脂肪好易肥,所以我都唔可以食咁多嘢,再升 cup驚負荷唔到。」

記者將 Kimi倒模謝安琪的相片,傳給謝安琪經理人夏森美過目,他說:「我覺得係咁啱得咁蹺,大家覺得似啫。做人除咗外表之外,最緊要有冇靈魂同內涵。」

胸部外側注脂


八式改造

著住阿根廷波衫的 Kimi,經過八式改造後自信十足,唔介意剪低衫領,大騷 33D假波身材。
隆胸方法五花八門,最常見在胸部底下位置開刀,再植入矽袋。但由於手術疤痕清晰可見,故近年就由割乳頭塞矽袋取代。不過醫學昌明,最近就流行抽脂隆胸法,一來可減肥,二來不用開刀,只在胸部兩邊外側留下針孔痕跡。

由於屬自身脂肪,效果自然。不過,脂肪始終會俾人體慢慢吸收,所以胸部有機會慢慢變小,但只要再做手術注脂便可。

輪住倒模 Kay

科技進步,女星樣貌千變萬化,隨時撞樣。除了 Kimi外,近年不少女藝人亦輪住倒模謝安琪。

薛凱琪

有指薛凱琪為了擺脫Ⴡ妹味,除抄足謝安琪形象外,年初去完韓國後,雙眼皮加深兼蘋果肌豐滿,事後薛否認傳聞。

吳若希

吳若希 2011年出道時平平無奇,眼細面圓,但去年她忽然變靚,眼大鼻高兼有 V煞下巴,她與原裝 Kay(左)影合照時更餅印一樣。




【整 容女都入圍】iPad變D cup 翻版謝安琪參選前全身大執



整 容未必係上位捷徑,但應該係增強自信嘅方法。
今日喺ViuTV入到圍嘅,有人母、有學生、有盛女,有星二代,原來入選佳麗中,仲有個整容女。
24歲趙詠瑤(Kimi),今日報稱自己係model。「我間中都會客串拍戲拍劇,早排就飛咗去馬來西亞拍戲,搞到塊面生晒粒粒!」睇番資料,原來 Kimi係Jumbo(曾淑雅)師妹,更加喺書展出過寫真,有翻版謝安琪之稱。14年仲幫過《蘋果》做《英波Live》,晚晚性感陪你睇球賽!
不過更爆嘅係,13年仍用舊名Vivian嘅Kimi,原本屬iPad胸,但為求出位,索性隆胸升做D cup女神!
至於五官呢,大工程囉!吊雙眼皮、開眼角、瘦面、隆鼻!而大脾同肚腩都抽埋脂。當時Kimi仲公開佢執樣嘅絕密過程俾傳媒刊登。
真係難為佢……咁忍得痛!




鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...