網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2014年7月11日 星期五

[忽然1周 989] 李蘊又換畫? 李蘊,MW,




媽咪姐

李蘊又換畫?

當年嘅四葉女李蘊都幾有異性緣, 3年前識到魔術師劉謙,高調曬恩愛。但係咁,娛樂圈就好奇怪嘅,愈高調愈快甩拖,佢哋唔夠 1年就散咗。

之後以為佢同廣州有米銀行家羅章冠愛得癡纏,應該有機當時仲話去廣州照顧男友,做個入得廚房出得廳堂嘅賢妻。

之但係前幾日,又俾好鍾意行超市嘅媽咪姐喺時代廣場 city'super撞到佢喎!李蘊咁離奇出現喺香港,有啲古怪。當日佢身邊有個男性朋友陪佢買餸。咦!唔通又換畫?

陪買餸男同李蘊買完餸就閃人,欠啲風度噃,至少都送埋人搭車吖嘛!

之後李蘊就秤住一大袋餸自己搭地鐵走人,認真慳家!

現任

李蘊現任男友係有米銀行家羅章冠,兩個仲不避嫌公開戀情,大曬恩愛!

前度

同劉謙一齊嗰陣,李蘊唔介意俾人見到佢哋拍拖。



鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...