2014年8月8日 星期五

[忽然1周 993] 富二代手機傳閱 疑似𡃁模 Amy(艾美琦)淫片 Amy,BKD_S,手機平板,手機,艾美琦,MW,




出道兩年的 Amy,經常以噴血造型出席活動,早前她才被本刊揭發疑涉私竇援交,怎料現在又捲入淫片風波。

打頭陣

富二代手機傳閱 疑似𡃁模 Amy淫片

繼馬賽艷舞片流出,炫富女郭美美造愛片近日亦網上瘋傳。淫片成風,鬧得滿城風雨。

本刊上期爆露暈女 Amy(艾美琦)涉援交,其相片出現在中環富豪私竇的揀女相簿中。援交風波未平息,最近本刊又再發現兩段片長 6分鐘、疑似 Amy的情慾片。片段中女主角赤裸上身,穿上 T- back做出各式挑逗動作,火熱指數比馬賽更甚。

記者向當事人求證時, Amy驚青避走。據知她之前涉援交的新聞出街後,已被新經理人小肥豬照肺,今回再爆淫片風波,睇怕佢都幾大鑊!










馬賽着住情趣內衣跳艷舞的片段瘋傳,掀起她與汪子琦和富婆 Laura的罵戰。

本刊最近發現兩段疑似露暈女 Amy的淫片,兩片共長約 6分鐘。其中一段女主角穿上裙子躺在牀上,邊飲啤酒邊擘髀露 T-back自摸,還不時發出呻吟聲,最後有隻看似男人的手出現。而另一段是女主角赤裸上身,穿上粉紅色 T-back,在牀上做出各式挑逗動作。片中女主角施展扭籮神功,擺出各種意淫的動作,又向拍攝者發嬌嗔︰「我唔俾你睇。」

富二代私傳淫片

兩段淫片的女主角,樣貌不單九成似 Amy,就連片中的趷籮姿態,也與她之前出過的寫真集甫士相十分相似。據傳,城中不少𡃁模暗中賣淫,流連富二代私竇搵食。淫媒手上除了有揀女相簿外,有𡃁模更私下拍挑逗片向老細作招徠,而富二代間亦有互傳淫片炫耀自娛。在這個網絡發達的世界,淫片分分鐘流出巿面。

有淫媒透露︰「班富二代依家好鍾意拍片。以我所知,佢哋自己個圈仲私下互傳相片,大晒戰績㖭!好多都係佢哋同啲女交易嗰陣拍,啲女唔講我哋唔知㗎,亦干涉唔嚟,始終呢啲係你情我願。不過,若果係有知名度嗰啲女,我哋私下都會勸諭佢哋小心,唔好俾啲客影任何相或片,以免有手尾跟,整 cheap個價大家都冇着數。」

而被本刊上期踢爆涉援交,在書展響朵的露暈女 Amy,相片曾出現在富二代 instagram的「揀女私相簿」中。加上相簿中的𡃁模被註明在富豪私竇中提供服務,所以有理由相信該兩條淫片有機會是援交時拍下的。

8月 5日, Amy下午到新蒲崗排舞室練舞。黃昏 6時許,她離開排舞室時,記者上前訪問。

自摸挑逗激過馬賽

隊酒:近日有兩條淫片,第一條片長達 5分多鐘,疑似𡃁模 Amy着住睡裙,在牀上拎住罐裝藍妹啤自隊,並說:「好難飲呀!」

擘腿:之後疑似 Amy望住鏡頭自摸,更自動波腿張開。

神秘的手:疑似 Amy高潮迭起之際,突然有隻神秘的手被攝入鏡頭,估計是拍片者的手。

大特寫:拍片者突然 zoom近鏡頭,特寫疑似 Amy自摸的肉緊表情。

趷籮:另一條片約 30多秒,疑似 Amy着住粉紅色 T-back趴在牀上,一邊拍打自己屁股,一邊望鏡嬌嗲說:「唔俾你睇!」

枕頭遮身:不久,疑似 Amy就笑笑口搵枕頭遮身。兩條片合共長約 6分鐘。

自稱上圍 34F的 Amy,拍過兩本超激寫真,她在寫真中不時大擺誘惑甫士。

睇淫片驚青避走

記︰之前單涉援交新聞,搞到你好麻煩,係咪俾經理人照肺?

A︰係照咗肺,質問我件事係真定假,呢啲新聞對我唔好,我想行番正經嘅路線。

記︰屋企人有冇嘈?

A︰比較麻煩啲,因為啲朋友同屋企人都問我係咪有做,我要逐個解釋。

記︰有冇淫媒搵你?

A︰多咗不明來電, message我問價,我就冇理到。最唔想俾屋企人知……唔係真嘅嘢。

記︰有冇睇馬賽單新聞?你對拍呢類情慾片有乜睇法?

A︰男女朋友拍咗啲情慾片流出,其實馬賽都唔想,佢鍾意個男仔先至做啲咁嘅嘢!估唔到分手後啲片公開晒!呢單新聞話俾女仔聽,唔好亂拍呢啲嘢。

記︰若伴侶要求,你會唔會拍?

A︰我唔……唔依家拍咗又唔知會唔會跌手提。鍾意我(嘅人)都唔會逼我拍。

記︰但我哋發現咗一段情慾片,個女仔個樣好似你。

A︰似我?咁搞笑!(記者遞上手機,讓 Amy看清楚相片中人樣貌,她先是瞄了一眼,然後突然面青青用手撥開)唔係我嚟(口窒窒)……似啫……唔係我嚟……都話唔係。

記者再追問,但 Amy突然急步走到馬路邊截的士離開。之後記者再致電 Amy,但其手提電話卻飛到留言信箱。

上周疑涉援交新聞出街後, Amy遭新簽的經理人小肥豬照肺,更勒令她近日絕跡私竇。「 Amy上次被爆疑涉援交後,小肥豬好嬲,因為佢幫 Amy接咗好多登台騷,又幫佢接咗唔少義工、大學活動,諗住幫佢洗底轉型從良。佢之前已經嗌咗 Amy唔好再咁性感,新聞出街後,小肥豬叫佢封嘴,唔好愈描愈黑,總之等新聞丟淡。」知情者說。

4/8最初冷靜

Amy近日頻頻為登台到新蒲崗排舞,記者收到風後,便立即趕到上址問回應。最初她發現記者時,表現冷靜。

驚青走人

原本對記者有問有答的 Amy,睇完淫片後表現驚青,最後便跳上的士走人。

Amy被指賣淫後,新聞不絕於耳。日前她就獲邀上有線節目《今日觀點孖人 show》大談娛圈賣淫風氣,但席間被另一𡃁模 Naomi寸爆,她罕有封嘴。

經理人下令封嘴

Amy剛簽了黃夏蕙的經理人小肥豬,就接二連三爆出醜聞,難怪被小肥豬下令封嘴。《蘋果日報》圖片

而有線食住露暈女涉援交新聞個勢,在鍾慧冰及張學潤( Nel Nel)主持的節目《今日觀點孖人騷》中,請來𡃁模 Amy與 Naomi出鏡互寸,刺激收視。不過,據知一向語不驚人誓不休的 Amy,因為經理人下令封嘴關係,惟有任寸不還擊。

工作人員透露︰「搵得佢兩個上節目,梗係想佢哋互爆大鑊好似 Nel Nel問 Amy有冇援交?佢話冇。話曾有富商出價廿萬,但佢冇應承。 Naomi即刻寸嘴話︰『吓?你得廿萬咋,人哋開百萬俾我喎!』之後 Naomi又寸 Amy係影會(龍友私影 model)出身,俾鹹濕佬影相云云。不過 Amy都冇反駁,只係講咗句龍友都有正經! Nel Nel嫌佢哋唔夠火花,搞到中途要停廠,叫 Amy放膽講嘢,佢依然封嘴,激死 Nel Nel。」

之前 Amy口口聲聲封胸從良,但涉援交後再捲入淫片風波。從良背後個底太花,要洗乾淨真係唔易。

淫照風波

馬賽艷舞片加埋疑似 Amy色誘片,近日娛圈的確出現一片淫風。其實過往亦有不少圈中男女,跟另一半拍下纏綿遊戲的慾照和淫片,鬧出不少風波。

陳冠希食女星淫片

08年陳冠希將電腦送去維修,所有與女星的淫照全部被人拷貝下來並發布到網絡。事後陳冠希為事件作供時,親口確認 4位不雅照女星為阿嬌、張栢芝、陳文媛及顏穎思,事件震撼全球。

JESSICA C.性愛片

11年有人兜售擁 33C警鐘胸的混血名模 Jessica C.的淫片。她事後表示曾跟初戀男友拍過類似短片,並慨嘆年輕時,沒有理會後果。

疑似郭美美口交片

經常在網上炒作的郭美美被警方拘捕後是非不斷,網上早前傳出一段疑似郭美美的性愛短片,片段中的女子趴在一名男子胯下疑進行口交。

再蒲富豪私竇

7月 25日晚上 7時許,本刊已發現 Amy在富豪私竇出入。當晚她從油麻地寓所盛裝出來,獨自到中環的私竇「 Embassy club」逗留三小時。直至晚上十時許, Amy由夜店步出,截的士返家。現場所見她腳步浮浮,似飲醉酒。

夜闖私竇

早前本刊就拍得疑涉援交的 Amy,一副戰鬥格單拖夜闖中環某商業大廈私竇。

醉住落樓

大約 3小時後, Amy腳步浮浮落樓,其間她更掩嘴想嘔,估計她在私竇飲過不少酒。

私隱度高

Amy夜闖的私竇,位於中環泛海大廈 9樓的「 Embassy club」,走廊位置放着多盆花及兩張梳化,完全不似夜場,私隱度高。

Amy大頭相早前在富二代揀女相簿中出現,隨即捲入援交新聞中。雖然她力證自己清白,但又被本刊拍得出入私竇。

死敵踩多腳

Amy出道兩年以來,為響朵出盡騎呢招,不惜與其他𡃁模針鋒相對。多次被指援交的 Amy如今有疑似淫片流出,其他𡃁模都不禁踩多兩腳,齊齊寸爆她豪放!

趙哲妤:喺富二代手機見過

周旋不少富二代當中的趙哲妤( Uny),直認見過一個富二代朋友手機有類似淫片:「以前同朋友食飯用對方手機影咗相,當我搶佢電話諗住睇吓影得我靚唔靚時,點知拉上幾張相就係『閃卡』嚟,而嗰個女仔都算係同行。不過佢哋男仔之間 share,我作為女仔都有啲尷尬!」

王璐瑤:佢隨身帶震蛋

曾與余文樂以情慾短訊、互傳出浴相傳情的王璐瑤( LuLu),聞有疑似淫片流出,隨即驚叫:「好變態!佢喺後台曾經自爆自己隨身帶備震蛋,所以我覺得佢非常豪放囉!」

仙樂都:腦殘先會拍

「我未睇過條片,唔知有幾淫,不過佢都表演過通街剝衫如果條片係真,我會覺得嗰刻享受大家共同擁有就算。佢又唔係腦殘,冇必要拍低佢囉!」



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...