2014年10月20日 星期一

吳若希網傳啜仔相 吳若希,




吳若希網傳啜仔相



其他影片:>>






吳若希咀仔相瘋傳 自稱喵喵 叫人老公

吳若希近期是非多多,繼因批評佔中被踢出高登女神榜後,其緋聞男友籃神劉子健涉向14歲女生傳自瀆相,昨日網上又瘋傳吳若希的咀仔相,相中的她仍是包包面樣子青澀,網友指當時吳若希只得15歲,已經跟一名中佬拍拖,當時她為男友慶祝生日,兩人不但嘴對嘴啜爆,還齊齊伸脷扮萌。

另一張畫面較暗的啜爆相,吳若希冧爆叫對方做老公,自稱喵喵,留言:「謝謝你願意停留在我的生命裏,老公我愛你喔,我以後都做你的喵喵!」有網友睇到眼火爆:「我接受唔到呀,一直當佢係女神!」、「嘴對嘴喎,唔好同我講普通朋友。」記者致電向吳若希求證,身為無綫旗下歌手的她說:「我唔答得你哋嘢,俾公司鬧㗎。」

採訪:皓騫



■網上瘋傳吳若希的咀仔相,樣子冧爆。

微博圖片



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...