網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2014年11月1日 星期六

街頭晒白滑屁股 王宗堯裸跑引婆婆睇 王宗堯,BKD_S,




街頭晒白滑屁股 王宗堯裸跑引婆婆睇



其他影片:>>






王宗堯西環裸跑 婆婆眼定定剝花生

被譽為高登神作三部曲之一、由原著小姓奴的大熱網絡作品《壹獄壹世界:高登闊少踎監日記》最近開拍成電影,男主角王宗堯昨日在西環街頭拍攝一場全裸追逐戲。

王宗堯今次可謂犧牲色相,一絲不掛僅用一條波褲遮「小宗堯」,渾圓屁股盡現無遺,可能因pat pat少見太陽,故特別白滑。途經的人雖然不算多,但附近有一間老人院,不少長者都隔住玻璃窗睇拍戲,表現雀躍。



■王宗堯僅用波褲遮「小宗堯」街頭狂奔。

肉色襪套住下體

劇情講述王宗堯被一班大隻男追打,他狂奔時正面遇上一位穿運動服的女子,女子既驚訝又好奇,即取手機拍攝。來回跑足近十次的王宗堯,受訪時表示做足防走光措施,他說:「電影公司安排咗一隻肉色襪,畀我好似避孕套咁套住,係最低防護。反而出門口前諗過唔着底褲,怕留底褲邊印。」問拍攝前可有加操?他說:「冇,因闊少形象要少少消瘦。」他透露之後還有幻想的性愛場面及監倉執番梘等大膽鏡頭,可有問准家人及女友?他說:「我冇女友,希望部戲盡做到IIB級上映。」



■王宗堯的「八月十五」少接觸陽光,所以特別白滑。



■王宗堯赤條條遇上跑步女,對方嚇到O嘴。



■拍攝期間,樓上居住的長者都隔住玻璃窗看熱鬧。DV圖片

戲中飾演鹹濕有錢仔的張建聲,為部戲增肥50磅,昨日凸出大肚腩狂追王宗堯,他表示現在體重達195磅,目標要增多5磅。

張建聲肥完又瘦

張建聲明年6月要拍《一路向西2》,希望之後花3個月時間,回復140磅體重,並以張家輝為目標,他說:「唔使家輝咁勁,六嚿腹肌都OK,其實之前增肥都冇公司肯幫我,之後搵咗個相熟營養師朋友教我短期增磅,唔敢講佢個名,怕佢畀人釘牌。」

採訪:張俊銘

攝影:仇志德



■張健聲(左)晒豬腩肉,王宗堯忍不住伸手摸。

【三個粉絲去首爾】

追星實錄,即上韓劇讀: http://hk.apple.appledaily.com/kstar



鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...