2014年11月2日 星期日

羅霖瞓覺唔戴Bra 羅霖,




羅霖瞓覺唔戴Bra



■羅霖昨日以低胸裙現身,輕易令她成為焦點。

羅霖、可嵐昨日傍晚以嘉賓身份出席在中環舉行的內衣活動。羅霖以全白色連身低胸裙現身,盡顯美魔女魅力。她接受訪問時自言一向注重選購內衣,她說:「唔同衫要用唔同內衣做配搭,所有心形胸、湯碗胸時大時細吖,都係靠內衣配合做出嚟嘅效果。」

羅霖表示家中收藏超過過百套內衣,但絕不會在小朋友面前穿着,反而出埠時才會配備較性感的內衣。羅霖又自爆不習慣戴胸圍睡覺,她笑說:「不過會着啲靚睡衣或者喱士衫,要對自己好啲。同埋每晚都會按摩胸部可以美胸又可以順便檢查。」羅霖透露當年都收過男朋友及前夫以胸圍作禮物,但不會因此特別而加分。

採訪:盧妹

攝影:陳俊強

【三個粉絲去首爾】

追星實錄,即上韓劇讀: http://hk.apple.appledaily.com/kstar



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...