2014年12月30日 星期二

姜皓文激戰兩女 Jumbo廁所撫胸Jeana車震 姜皓文,Jumbo,曾淑雅,Jeana,BKD_S,




另一POST: [有圖]疑似裸照流出 0靚模Jumbo:有原圖出嚟! Jumbo

姜皓文激戰兩女 Jumbo廁所撫胸Jeana車震





其他影片:>>







姜皓文肉搏三J Jumbo廁所撫胸 Jeana車震
葉念琛編劇、黃柏基導演的電影《小姐誘心》將於下月中在香港上映,電影貫徹葉導擅長的情色劇情。除了男女主角劉心悠、周柏豪豁出去有連場激烈床戲外,戲中其他演員都有多場激戰。片中飾演名人的姜皓文(黑仔)先後在廁所跟曾淑雅(Jumbo)gathering、車震何佩瑜(Jeana)及埋首在莊思敏(Jacquelin)雙峯間。


■Jumbo在酒吧廁所跟姜皓文的激戰是全片至激的一段。
Jeana:又鹹又濕

連場床戲最激要數Jumbo跟黑仔在廁所那段,黑仔從後狼擒對方雙胸,葉念琛表示該場在酒吧廁所拍攝的戲份,是想配合早前的殘廁gathering事件,他說:「我一向都鍾意喺戲入面加入啲新聞題材,所以今次都唔例外。」


■Jeana的車震戲只可用「鹹」跟「濕」來形容,絕不香艷。


■Jumbo在戲中有一幕被姜皓文從後攬實兼強吻。
Jeana在片中是莊思敏公司旗下的藝人,借勾引莊思敏的老公黑仔向她報復,Jeana昨日接受電話訪問時表示,跟黑仔的車震毫不香艷,感覺是又鹹又濕,她笑說:「嗰場戲大熱天時30幾度喺車入面度拍,因為要收音所以唔可以開冷氣,一路震住一路流汗,感覺到好濕同阿黑哥啲汗好鹹。」

戲中飾演黑仔太太的Jacquelin就拍得比較舒服,床戲在酒店進行,前後都拍了差不多10個鏡頭,她接受訪問時說:「喺酒店拍,大家仲可以沖完涼先開工,不過黑仔知道我未拍過啲咁激嘅床戲,仲要大家第一日開工就拍,都有啲尷尬。」Jacquelin表示拍攝時雙方感覺似施暴,她說:「大家真係扯對方啲衫,佢唔單止隻手,個頭都掂到我個胸,不過大家都明白係為件事好。」

撰文:李森


■Jumbo的33C上圍一直令她成為話題。攝影:陳順禎


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...