2015年1月2日 星期五

[忽然1周 - 1014] 趙碩之巨咪繼續 show 碩之,趙碩之,MW,




媽咪姐

趙碩之巨咪繼續 show

趙碩之出道以來,無論出 show抑或出寫真集, show巨咪係必然嘅。不過自從戀上太陽飛馬嘅林家亮之後,就自動封胸,準備做林太。

話雖如此,日前趙碩之同朋友一齊去銅鑼灣時代廣場 shopping,雖然氣溫只得 15度,但喺厚厚大褸之下,佢嘅巨咪依然呼之欲出。時下吹韓風,趙碩之亦當然唔落後,當日喺韓國品牌專櫃,逗留咗成廿分鐘。不單止試用,仲攞筆記簿出嚟,將每件產品成分記錄低,睇嚟佢好緊張自己嘅皮膚。啱嘅,女為悅己者容嘛!

趙碩之當日主力揀唇膏,雖然 sales不斷向佢推銷粉底,但到最後佢仍然決定買一支唇膏就算。幾慳家!

趙碩之雖然外披大褸,但事業線深長,抵冷貪瀟湘又一明證。

趙碩之難得找到筍盤林家亮,當然𢱑實唔輕易放手。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...