2015年1月21日 星期三

《鴨王》Dominic幾乎成齣戲唔著衫 Jeana嗌到聲沙 Jeana,




《鴨王》Dominic幾乎成齣戲唔著衫 Jeana嗌到聲沙

2015-01-21 17:42:00



(攝影:張俊銘)

新戲《鴨王》嘅演員何佩瑜(Jeana)、何浩文(Dominic)、唐紫睿同白健恩,去到數碼港嘅dbc電台為新片宣傳。

《鴨王》同吳君如主演嘅《12金鴨》,都係以男妓為主題,Jeana話兩部戲題材有別,《12金鴨》係有香港情懷,而《鴨王》就係勵志、愛情加黑色幽默,眾人笑指《鴨王》係動作片,Jeana話:「我為部戲做後期配音,係咁嗌,嗌到聲沙。」喺戲中演出大膽程度不下於女仔嘅Dominic就話,自己喺戲中要拍攝被追斬,同不少牀上戲,幾乎喺整齣戲都冇衫着。



Jeana、唐紫睿





Dominic同白健恩





鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...