網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年3月13日 星期五

《賭城Ⅱ》勁收11億 嘉玲再約發哥行山 發哥,劉嘉玲,嘉玲,周潤發,



周潤發與劉嘉玲主演的《賭城風雲Ⅱ》於內地和香港均大收,內地票房更衝破9億元人民幣(約11億2千萬港元),嘉玲對票房報捷十分開心,對於導演王晶有意開拍第三集,貴為福將的她可會考慮加片酬?她笑說:「呢啲唔諗啦,最開心呢次拍戲令我有機會更深入了解發哥,佢係一個良師益友!」她透露會繼續相約發哥行山:「會不斷咁行,一齊去煉仙,打霧、吸收大自然嘅靈氣。(叫埋老公梁朝偉去?)梗係要」

發哥和嘉玲在《賭城風雲Ⅱ》合作擦出火花,票房更大收11億。

《賭城風雲Ⅱ》今日將於北京慶功,可惜嘉玲因要留港工作,未能赴會,但她表示已約好發哥、王晶等好友一起食飯慶祝。

發哥和嘉玲在《賭城風雲Ⅱ》合作擦出火花,票房更大收11億。

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...