網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年7月1日 星期三

重出江湖 巨揪狂舞派 [FACE - 423 - 外地娛樂] MF,



35歲卓寧泰坦入行前做過舞男,而且拍過《舞出真我》,所以《巨揪舞壯士》簡直開正佢嗰瓣。戲中卓寧唔只大騷辣身舞技,還大晒一身爆肌,肯定引到女觀眾流晒口水。

西區

重出江湖 巨揪狂舞派

今年暑期猛片最有味,繼《賤熊 2》玩人權加低俗後,下月推出的《光豬舞壯士》( Magic Mike)續集《巨揪舞壯士》( Magic Mike XXL)更落重注大洒鹽花,成班舞男剝光豬。

自爆入行前曾做脫衣舞男的卓寧泰坦( Channing Tatum)在《巨揪舞壯士》中唔只自跳自演,還做埋監製。今次《巨》片講到退出舞男界的卓寧竟心郁郁,再次 call班巴打重出江湖狂舞,而呢班巴打有白皮膚亦有黑皮膚,照顧不同口味的絲打胃口。

《巨揪舞壯士》

上映日期: 7月 23日

今次《巨》片講述卓寧飾演的 Mike收山 3年後,搵班老拍檔聚一聚,點知班拍檔提議搞個正式告別舞台騷,於是 Mike心郁郁,重操故技再度剝衫做舞男。

上集《光豬舞壯士》中,馬修麥康納希着住迷你內褲任女抽水,但自從升呢做影帝後開始錫身,所以推咗《巨揪舞壯士》唔拍。

卓寧泰坦近年已升呢加入《變種特攻》行列,點解仲拍剝衫戲《巨揪舞壯士》?

講真,演過《巨揪舞壯士》上集《光豬舞壯士》的男星,個個紅得起,除卓寧泰坦外,戲中另一位飾演舞男的馬修麥康納希,之後更憑《續命梟雄》攞咗奧斯卡影帝。不過升咗呢嘅馬修因為要保持形象所以推咗唔拍續集。至於卓寧點解繼續拍?最大原因當然係錢,原來上集《光豬舞壯士》只用 700萬美金低成本製作,最後竟賺到全球 1億 6千萬美元票房,卓寧眼見咁好搵,唔只繼續剝衫拍續集《巨揪舞壯士》,還做埋監製,食得唔好嘥。

為谷新片宣傳,早前卓寧(中)專程參加在洛杉磯舉行的同志大遊行吸納同志觀眾,不過卓寧就着住 T恤冚到實,忽然錫身。網上圖片

卓寧拍扭腰舞場面時,曾因用力過度受傷?

話明係舞男,戲中卓寧同班舞男,唔只要剝衫騷巨肌引女,還要大跳辣身扭籮舞。卓寧雖自稱入行前做過舞男,一早已有跳舞底,但今次拍《巨揪舞壯士》,因每組舞都要在鏡頭前重複跳好多次,而卓寧在跳一組勁扭腰的舞蹈時,因用力過度而扭傷腰骨,要休息兩日才可開工。不過卓寧表示最辛苦不是跳舞,而是因為要着超細碼內褲示人,所以事前要脫毛,他自爆:「當脫毛蠟在身上將體毛連根拔起的一殺,真係痛不欲生。」

聽講 Amber Heard同卓寧泰坦同樣熱愛跳舞,所以 2人拍攝《巨揪舞壯士》時特別投契,仲傳出有曖昧。網上圖片

有傳卓寧拍戲時,曾背妻偷嗒 Johnny Depp老婆 Amber Heard?

今次《巨揪舞壯士》亦有加入索女好似 Johnny Depp老婆 Amber Heard演出。早前八卦雜誌《 OK! Magazine》爆出,卓寧與當時還未嫁 Johnny Depp的 Amber Heard在拍攝期間過電,還於片場內表現親密,最後卓寧太太 Jenna Dewan因收到風,所以經常湊住 1歲大囡囡 Everleigh去片場。表面話探班,其實係𥄫實老公,以免被「小三」乘虛而入。

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...