網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年8月7日 星期五

林耀聲踢走王宗堯做男神 [忽然1周 - 1045] 林耀聲,王宗堯,MW,



26歲嘅 Sing07年喺球場被麥曦茵導演發掘,首次演出青春電影《烈日當空》已經獲得好評,之前喺《曖昧不明關係研究學會》同男人 kiss,一樣掂喎!

媽咪姐

林耀聲踢走王宗堯做男神

組合 PlayTime成員林耀聲( Sing)早前去瑞士拍攝改編自已故攝影師李志超嘅新片《 Stoma-造口人》,踢走同樣有份試鏡嘅王宗堯呀!據知擔正做男主角嘅 Sing,今次會有多場同性性愛同裸背演出。查實唔少識貨網友都大讚 Sing靚仔有魅力,係新一代男神,仲話如果開拍《張榮國傳》,佢一定做硬男主角咁話!

Sing對於被封男神就咁講:「呢個稱號真係受唔起,但我覺得只要真心鍾意一個人,個個都可以係男神!希望大家除咗留意我個樣,都會留意吓我演技啦。」傻豬,靚仔已經贏在起跑線呀!

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...