網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年8月31日 星期一

麥明詩喊住分享座右銘:做人哋唔做嘅事 麥明詩,



由參選到依家奪冠,麥明詩畀人感覺個性格真係好特別,加上佢真係多才多藝,抵佢攞冠軍。

next 1/1 pre

麥明詩拎咗冠軍喇!

next 1/1 pre

麥明詩有爸爸媽咪錫錫。

next 1/1 pre

麥明詩喊到爆。

next 1/1 pre

媽咪呵番。

next 1/1 pre

以大熱姿態贏得港姐冠軍的麥明詩,被問到是否預咗贏?她賽後受訪時表示:「發夢時都有諗過,因參選時已定目標,一步一步實行。(贏乜?)可能巿民覺得我背景特別,少呢類人參選港姐,其實我嘅座右銘係做人哋唔做嘅事!(再贏宿敵龐卓欣?)唔係,大家路線唔同啫,佢都好出色!(才藝表演又露毛?)冇乜可能喎,係咪陰影呢?(三度露毛再選華姐着泳衣會點處理?)哈...咁我退選!」而喺接受加冕時已經想喊想喊嘅麥明詩,之後可謂喊個不停,無論係錄影得獎感受、抑或喺後台受訪,佢都忍唔住哭成淚人,要佢媽咪幫佢抹眼淚,真係好感性。

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...