2015年9月25日 星期五

豪爽男:1部送女仔1部炒 今次好易買





其他影片:>>






iPhone 6s今日開賣,在尖沙嘴廣東道Apple Store排頭位的高女士家住元朗,早上6時便到場排隊,購得2部機的她打算一部作自用,一部送予女兒作生日禮物,但她忘記自己買了那個顏色及型號。

排第4位的高先生住在屯門,他亦是今早搭首班西鐵到場排隊,指自己首次預購到剛發售的iPhone,買了2部玫瑰金6s Plus 128GB,形容能成功預購非常幸運,估唔到今次咁易㩒(買)」。iPhone6s Plus 128GB一部逾8千元,他明言一部「送比女仔」,另外一部會即場賣予炒家,他指聽聞會賺到3至4千元,「但係有報道話賺幾十蚊,冇問題啦,喺對面(廣東道)做嘢,賣完就即刻返工架喇」。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...