2015年9月17日 星期四

袁詠儀紅乳警告 平板胸進化 袁詠儀,

靚靚一身火紅Deep V裙真空上陣,全場聚焦。

袁詠儀紅乳警告 平板胸進化

袁詠儀(靚靚)密實25年,終於破天荒來個「人妻大解放」,她瞞住老公張智霖響起紅色暴「乳」警告,穿上火紅超級Deep V中門大開出席活動,勁晒激罕八字胸。雖然靚靚今次出盡奶力,成功挑戰性感底線,由昔日「iPad Mini」身形突然進化成巨型版「iPad Pro」,隨即惹起隆胸疑雲,不過靚靚堅稱是純天然靚胸,拒靠僭建死谷事業線!而張智霖對靚靚的性感回應竟是「……」。

袁詠儀出道25年以來,打扮一直密實過密實袋,封胸多年的她終於使出一招「還原靚靚球」,昨日出席珠寶店開幕活動時,來個終極性感大解放。穿上火紅色大Deep V裝的靚靚真空上陣,大晒八字胸,甫出場已引來一陣哄動,表現怕醜的她尷尬地笑。當靚靚烏身倒奶剪綵時,再驚現湯碗形巨乳,同場擔任珠寶模特兒的鍾浠文及姜美兒即時被比下去。

冇備案免受打擊

不過昔日平板身材的靚靚今次突然升Cup,隨即引來僭建疑雲,但自信爆棚的她在接受訪問時否認「打假波」,力證自己無添加:「唔係假o架!(做過手腳?)冇,我都唔識托,我似新人嘅感覺怕穿崩,又唔係特登拎出嚟嚇人,咁要睇到多啲珠寶,唔通着樽領咩。」她指今次性感裝扮由造型師話事,事前最令靚靚擔心的是打底工夫:「我呢啲舊派嘅會問可唔可以戴Bra,但十個有九個都話唔應該,(真空?)梗係啦。(選美後最性感一次?)極限o架啦,不過造型師話到依家呢個時候可以試吓唔同形象。」

靚靚烏身倒奶剪綵,再驚現湯碗形巨乳。
  • 靚靚烏身倒奶剪綵,再驚現湯碗形巨乳。
張智霖
  • 張智霖
鍾浠文(左)與姜美兒擔任模特兒示範珠寶。
  • 鍾浠文(左)與姜美兒擔任模特兒示範珠寶。

本以為靚靚今次一身噴血造型,第一個「觀眾」必定是老公張智霖(Chilam),怎料事前為免被對方打擊,靚靚在大解放前未有向老公備案:「我唔知點講,唔覺佢會安慰我先,佢一係讚,一係打擊,唔想未着就受到不公平對待。」雖然沒有老公愛的鼓勵,幸有「打底專家」周汶錡教路防走光:「我係擔心點打底,我問咗專家周汶錡,佢sponsor咗膠紙同乳貼,佢都問點解女人屋企會冇『缽仔糕』。僭建唔係我style,逼條線出嚟又唔係我嗰個樣,佢連點黐都有話我知。」

搵藉口叫送珠寶

而靚靚身上的珠寶亦相當架勢,全身首飾合共約60卡,頸鏈更是品牌為她特別設計。提到今次打扮性感,問酬勞是否十分和味?她說:「舒服之前未試過,要搵適當場合做呢啲,唔通去百貨公司剪綵着到咁咩?」至於若睇中珠寶首飾會否叫Chilam埋單?她直言從不避忌,亦不擔心價錢,可是會體諒老公搵錢艱難:「佢話搵錢好辛苦,都少咗『鑿』佢。(之前你生日有冇送?)通常我年頭就會收晒所有節日嘅禮物,會搵藉口叫佢送。」

靚靚性感現身活動,事後記者聯絡靚靚老公Chilam,他透過WhatsApp 回應「……」,之後記者再問,Chilam則回覆:「我開緊工,冇嘢回應喇!」

文:音樂組

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...