2015年9月28日 星期一

乜都直播 學生妹直播返學 有人自慰露J





其他影片:>>






由台灣藝人黃立成開發嘅直播社交APP「17」,上架3個月,近日火速成為娛樂圈嘅人氣APP,唔少藝人用嚟直播增加知名度,但亦引來唔少想上位嘅素人直播生活無聊事,有人為呃Like,但呢個APP最特別在於有加心心以示鼓勵可以作為賺錢,其實賺嘅錢真係唔多,不過亦都唔可以否認此舉會引來不法人士利用呢個APP去作出不恰當舉動。

好似今日下午1點,有人發現有內地女直播自己自慰,亦有男人露出陽具,不過一拔出來之時已被檢舉斷線,但自慰女過程差唔多半個鐘,亦有人影住網上直播AV,又有香港學生妹直播自己返學上堂情況。另外,亦有人直播緊nowTV買咗轉播權嘅西甲比賽,引起版權問題,此等種種例子,證明「17」似乎監管不足。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...