網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年9月20日 星期日

徐若瑄:徐若瑄坐完月急住跑步Keep Fit 徐若瑄,



徐若瑄坐完月就急急要做運動減肥。

next 1/1 pre

網友都叫徐若瑄唔好太急減肥,先要養好身子。

next 1/1 pre

上月誕下囝囝「李V寶」Dalton嘅台灣女星徐若瑄(Vivian),一向都非常貪靚,Vivian產後一個月就急不及待決定要keep fit,重拾火辣身材!佢上載自己嘅全身照,相中頭戴冷帽兼用手遮面嘅Vivian努力chok出顯瘦甫士,留言:「『老爹:哎喲~妳那ㄟ肥尬阿內?緊去問懂』於是我擺出了一個盡可能看起來最瘦的Pose。決定今天開始慢慢跑步~」由於Vivian懷孕以來身體狀況一直唔係咁好,更成日需要臥床休息,所以網友都叫佢要養好身子為先,唔好太急減肥啊!

另外,一個亮點就落咗喺Vivian腳上嘅波鞋,一隻紅色一隻藍色,而且仲好似一大一細咁,大家都估到底Vivian係咪偷咗老公隻鞋嚟着。

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...