網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年10月10日 星期六

王宗堯自爆外國留學曾遭欺凌:被潑餸 王宗堯,



唔係吖嘛?

next 1/1 pre

估唔到男神都有畀人蝦嘅時候,真係慘慘豬咯!

next 1/1 pre

唔知係咪有愛情滋潤,王宗堯依日嘅心情似乎幾靚咁啵。

next 1/1 pre

周家怡最近忙於拍劇。

next 1/1 pre

王宗堯、周家怡合作無間。

next 1/1 pre

周家怡話一早知王宗堯拍拖嘅消息。

next 1/1 pre

藝人王宗堯與周家怡出席慈善活動。家怡透露今次由橫店趕返香港,昨晚參加好友們「十月之星」生日派對,出席完活動又要歸隊繼續為劇集《傳奇大亨》開工,待11月中再返港,夥拍宗堯參與電影拍攝工作。

談到新片的籌備工作,二人大表興奮,但表示導演及編劇等人正將角色人物「微調」,故一切仍在保密。之後宗堯自爆英國留學迎新時曾遭欺凌:「其實以前我喺英國讀書,迎新時都畀外國學生潑過餸,當時我就同自己講,唔好衰畀佢哋睇。」

至於宗堯近日公開戀情,家怡即笑謂:「佢自己講咗畀我聽啦,祝福佢,希望佢都有機會祝福番我,不過次次問占卜,都叫我努力事情業先,惟有隨緣啦。」

「東網巨星」fb專頁:

以抵死角度,分析各大娛樂新聞,加埋識睇一定要睇嘅網民妙論,包保享盡「Fun」秒,快啲入嚟畀Like啦。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...