2015年11月10日 星期二

仔仔結婚了:34歲周渝民微博報喜:我們結婚了 周渝民,



仔仔孖女友搞鬼報喜。

next 1/1 pre

「阿媽,我得咗喇。」

next 1/1 pre

仔仔嘅眼神好迷人,而喻虹淵就好可愛。

next 1/1 pre

男神唔單止神情活潑咗,連講嘢都口花咗。

next 1/1 pre

喻虹淵緊接仔仔報喜。

next 1/1 pre

網友同藝人朋友紛紛留言講恭喜。

next 1/1 pre

台灣型男、現年34歲的周渝民(仔仔),最為人熟悉的戀情是與台灣藝人徐熙媛(大S)拍拖,可惜二人最終未能修成正果。不過與大S分手後,仔仔一樣不愁寂寞,他與台灣藝人喻虹淵拍拖四年,二人因拍攝電視劇《痞子英雄》結緣。直到2013年,仔仔公開承認女友身份。

仔仔變活潑了

今日,二人更先後在微博宣布婚訊,及上載登記結婚照。仔仔先留言:「周太太真美!是的,我們結婚了。感謝各位朋友的祝福。」接着周太喻虹淵都在臉書回應老公,並甜蜜留言謂:「謝謝你在我身邊,謝謝大家。」而照片所見,平時予人感覺低調平實的仔仔,拍起「婚照」時竟然都變得跳脫起來,看來愛情的魔力真的很偉大。

「東網巨星」fb專頁:

以抵死角度,分析各大娛樂新聞,加埋識睇一定要睇嘅網民妙論,包保享盡「Fun」秒,快啲入嚟畀Like啦。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...