2015年12月21日 星期一

吳若希贏汪明荃拎獎唔怕有輿論 __,吳若希,汪明荃,

吳若希憑《眼淚的秘密》奪得金曲金獎,仲話唔介意有輿論壓力。next1/1pre吳若希又話首歌喺網上排行榜唔錯,所以畀到自己強心針,所以今次再攞獎會舒服啲。next1/1pre吳若希next1/1pre吳若希換完衫後同粉絲慶祝。next1/1pre左起:林師傑、胡鴻鈞、何哲圖、許廷鏗、吳若希、鄭俊弘next1/1pre汪明荃 資料圖片next1/1pre歌手吳若希在《2015勁歌金曲頒獎典禮》上憑《 ...


吳若希憑《眼淚的秘密》奪得金曲金獎,仲話唔介意有輿論壓力。

next 1/1 pre

吳若希又話首歌喺網上排行榜唔錯,所以畀到自己強心針,所以今次再攞獎會舒服啲。

next 1/1 pre

吳若希

next 1/1 pre

吳若希換完衫後同粉絲慶祝。

next 1/1 pre

左起:林師傑、胡鴻鈞、何哲圖、許廷鏗、吳若希、鄭俊弘

next 1/1 pre

汪明荃 資料圖片

next 1/1 pre

歌手吳若希在《2015勁歌金曲頒獎典禮》上憑《眼淚的秘密》奪得金曲金獎,連續兩年奪得此獎,她表示很驚喜:「兩首歌都係因為劇集威力,要多謝公司畀機會我,亦希望其他唔係劇集歌可以得到大家認同,出年會有一首自己作曲填詞歌,希望大家會鍾意。(之前有人講汪明荃首《華麗轉身》攞金獎,但因為你係自己人所以先有得攞?)我諗佢都係跟投票率數據,所以唔清楚,但唔係我控制,總之多謝大家支持。啱啱有人問我今年攞獎會唔會有輿論壓力,我覺得今年無論生活、新聞都有好多唔同經歷,覺得自己係成長咗,所以唔會再介意輿論,同埋之前Youtube排行榜係令自己開心嘅,畀到自己強心針,所以今次再攞會舒服啲。」講到她得獎時直呼老闆全名何哲圖,她笑言:「我哋幾個歌手同老闆有商量過,好似講中文名會好聽啲,所以今晚我哋全班講中文名。」

最強娛樂APP《東網巨星》,除咗特備遊戲節目《巨星放題》外,每個禮拜都仲有好多其他精彩娛樂節目。預知未來,相信好多人都希望做到,《東網巨星》APP其中一個重點節目《玄學星相》,除咗教識大家點樣催吉避凶,仲會以玄學角度,幫大家八盡每周娛樂熱話㗎!

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...