2015年12月12日 星期六

王宗堯拋「足球論」暗寸莊思敏 __,王宗堯,莊思敏,

王宗堯好似有備而嚟咁…next1/1pre句句有骨兼寸爆莊思敏。next1/1pre王宗堯一臉倦容同小朋友一同炮製班㦸。next1/1pre睇佢都整得有板有眼。next1/1pre要煎了…next1/1pre最後擺上裝飾…next1/1pre完成了~next1/1pre大合照next1/1pre王宗堯next1/1pre王宗堯next1/1pre藝人王宗堯日前與同公司的莊思敏隔空對罵,宗堯一臉倦容 ...


王宗堯好似有備而嚟咁…

next 1/1 pre

句句有骨兼寸爆莊思敏。

next 1/1 pre

王宗堯一臉倦容同小朋友一同炮製班㦸。

next 1/1 pre

睇佢都整得有板有眼。

next 1/1 pre

要煎了…

next 1/1 pre

最後擺上裝飾…

next 1/1 pre

完成了~

next 1/1 pre

大合照

next 1/1 pre

王宗堯

next 1/1 pre

王宗堯

next 1/1 pre

藝人王宗堯日前與同公司的莊思敏隔空對罵,宗堯一臉倦容出席聖誕活動,與小朋友一同炮製班㦸,有備而來的宗堯首度回應對罵事件,句句有骨兼寸爆對方,更以「足球論」比喻,問到其心情?宗堯說:「真係想講粗口,已經收斂咗,冇辦法,唔想畀人覺得做新聞,劇組就好似足球隊咁,講Team Work,曼聯有費爵爺(費格遜),係佢領導下有七小福,有唔同崗位,前鋒、中場、後衛,叫你打後備走去做前鋒,影響球隊士氣,冇一個球星大個球隊,而球星係咁惟有自我放棄,好似碧咸咁。」

問到所指的自我球星是否莊思敏?宗堯說:「唔係講佢,球隊踢得好自然觀眾、有票房、入座率,領班都想場波好睇同支持我哋,我哋唔係踢中超,唔踢假波,我哋做實事。」

再寸對方唔專業

王宗堯再三強調不是做新聞,又否認遭老闆蕭定一「照肺」,宗堯說:「冇照肺,我仲係劇組,我講嘢係理直氣壯。」對於莊思敏表示與他不是朋友,宗堯寸爆說:「呢啲嘢唔講得出口。(話你斷人衣食?)我唔知點叫斷人衣食,我有睇網民留言,話佢多棲多產,有家底,好難斷。」問到爆出事件後有否聯絡對方?宗堯說:「佢都畀晒whatsapp你哋睇,我好尊重老闆,導演、監製好溝通。」由於莊思敏表示戲中不是做記者,故與他沒有對手劇,宗堯再寸爆對方不是專業演員:「叫佢返去熟讀劇本先啦,我係專業嘅,老闆決定維持原判,後衛堅持打前鋒,其他球員為場波好都會補位,要有團結精神,唔好畀球員自我放大。(踢得唔開心?)如果場波踢唔好一定唔開心,不過要聽教練講,大家都唔想輸。」

莊思敏:我唔需要對號入座

對於王宗堯暗寸,莊思敏回應《東網》表示:「我唔會再對佢講嘅嘢作任何回應。(覺得佢好小氣?)我冇必要講佢。(因為蕭定一下令你哋封口?)係,咁佢又,由佢講,我對佢嘅嘢冇回應。(聽到會唔會唔開心﹖)冇乜嘢,覺得冇必要單單打打,我唔需要對號入座,除非佢講到好白,總之我尊重老闆嘅意思。(想對方收聲?)唔係我講就得,老細都想佢收聲,我控制唔到。(覺得佢咁樣係宣傳?)明眼人睇得出。」

最強娛樂APP《東網巨星》,除咗特備遊戲節目《巨星放題》外,每個禮拜都仲有好多其他精彩娛樂節目。如果鍾意韓風嘅,集中介紹最新韓劇、韓片同韓國最新歌曲嘅《韓劇榜》,同埋Highlight每周韓星訪港精彩片段,以及報道韓國演藝圈最新動態嘅《韓風吹》絕對啱晒你。仲諗咩呀!快啲Download

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...