2015年12月8日 星期二

王宗堯寸等同臨記 莊思敏委屈爆喊反擊 __,王宗堯,莊思敏,

莊思敏喊得好淒涼,睇嚟佢真係好傷感。next1/1pre莊思敏一現身就強忍淚水。next1/1pre然後佢話同王宗堯同公司,要回應件事覺得好尷尬同唔高興。next1/1pre跟住佢就嚟料,一度喊到哭不出聲。next1/1pre跟住佢就講番件事,仲講咗句好明顯衝住王宗堯嘅說話,就係:「斷人衣食者,猶如殺人父母」。next1/1pre期間佢仲向傳媒公開同王宗堯嘅whatsApp對話內容,話自己可以光明 ...


莊思敏喊得好淒涼,睇嚟佢真係好傷感。

next 1/1 pre

莊思敏一現身就強忍淚水。

next 1/1 pre

然後佢話同王宗堯同公司,要回應件事覺得好尷尬同唔高興。

next 1/1 pre

跟住佢就嚟料,一度喊到哭不出聲。

next 1/1 pre

跟住佢就講番件事,仲講咗句好明顯衝住王宗堯嘅說話,就係:「斷人衣食者,猶如殺人父母」。

next 1/1 pre

期間佢仲向傳媒公開同王宗堯嘅whatsApp對話內容,話自己可以光明正大話畀大家知發生咩事。

next 1/1 pre

莊思敏展示對話內容時,都係忍唔住抿住嘴。

next 1/1 pre

莊思敏話覺得件事唔需要解決,仲話同王宗堯從來唔係朋友,以後都唔係。

next 1/1 pre

莊思敏喊完一大輪,好快就收拾番心情影相。

next 1/1 pre

莊思敏出席電影活動時,公開回應與同公司王宗堯隔空罵戰事件,莊思敏一開始謂:「大家同事,要回應好尷尬同唔高興!」

之後她便哭到說不出話,隔了一會再續說:「件事有啲複雜,好難去交待清楚,我唔覺得有人唔尊重我...事緣係一個角色,公司開拍《導火新聞線》,原先被指派角色係一個記者,而我拍電影《PG戀愛指引》要染金頭髮,後來《導》片角色轉咗做談判專家,我覺得冇問題,政府人員要深色頭髮,我已經同導演、監製講可以戴假髮或者染髮,係好易解決嘅問題,但王生(王宗堯)就好堅決話我係唔適合做呢個角色,佢叫我不如同老細講做番記者我有同老細討論過呢件事,得到嘅回覆係咁!」

「斷人衣食者,猶如殺人父母」

之後莊思敏向記者公開訊息對話,更謂:「既然有人可以理直氣壯,我亦可光明正大講畀大家知究竟係乜嘢事。」之後莊思敏公開與王生嘅對話,並謂:「大家可以睇清楚,我唔覺得佢作為一個演員,點解可以確定另一個演員開唔開工。(好委屈?)我覺得係,唔明白一個人點解可以咁做,有一個說法話,『斷人衣食者,猶如殺人父母』。(佢話你唔遷就角色?)我從來冇唔願意、唔遷就角色,我話我可以染髮,我要尊重另一劇組,唔可以染番頭髮,因為《PG》套戲連緊戲,同埋檔期從來冇撞過,一直都冇。」

「我諗件事唔需要去解決」

問到事件會怎樣解決,她表示:「我諗件事唔需要去解決,有啲說話佢講咗聽咗得嘞!明嘞!以後都唔會問,大家從來唔係朋友,以後都唔係。(同公司面左左?)喺公司見到咪見囉!唔一定要講嘢!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...