2015年12月11日 星期五

苟芸慧晒線谷生意 專心做老闆娘 __,苟芸慧,

苟芸慧一於寄情工作,投入做老闆娘喺舖頭到打點一切!next1/1pre苟芸慧同女友人一齊返舖頭。next1/1pre苟芸慧喺舖頭攰到不時放蚊。next1/1pre之後,苟芸慧換上低胸衫拍攝訪問,實行力谷點心舖。next1/1pre苟芸慧上載嘅手拖手熊仔糖,兼祝福天下每對情侶幸福快樂。next1/1pre方媛、郭富城 資料圖片next1/1pre郭富城、熊黛林 資料圖片next1/1pre郭可頌、熊 ...


苟芸慧一於寄情工作,投入做老闆娘喺舖頭到打點一切!

next 1/1 pre

苟芸慧同女友人一齊返舖頭。

next 1/1 pre

苟芸慧喺舖頭攰到不時放蚊。

next 1/1 pre

之後,苟芸慧換上低胸衫拍攝訪問,實行力谷點心舖。

next 1/1 pre

苟芸慧上載嘅手拖手熊仔糖,兼祝福天下每對情侶幸福快樂。

next 1/1 pre

方媛、郭富城 資料圖片

next 1/1 pre

郭富城、熊黛林 資料圖片

next 1/1 pre

郭可頌、熊黛林 資料圖片

next 1/1 pre

「富黛戀」兩年前玩完,前華姐冠軍苟芸慧被指是兩人分手的導火線,如今城城已戀上上海姑娘方媛(Moka),熊黛林又與郭可頌打得火熱,惟苟姑娘的感情世界仍然得個吉。冇拖拍有咩做? 當然是寄情工作,演藝事業未見起色的她,早前與朋友合資點心餐廳,並以七位數購得日本Hit爆卡通人物「蛋黃哥」作招徠,將造型融入點心,全情投入做老闆娘!

打點大小事務

苟姑娘事事親力親為,日前出席活動後,急急腳返尖沙咀的點心舖打點,為爭取時間,她與同行的女友人步履甚快,即使女友人停低似有事商量,苟姑娘也示意返回店舖再說。老闆娘唔易做,除了打點大小事務,原來苟姑娘連宣傳都做埋!當日她約了無綫到點心舖做訪問,攝製隊未到時,她已指手畫腳叫夥計執靚舖面。晨早開工的她等待期間難免口擘擘「放蚊」,但無損工作動力,待攝製隊到場,還特地換上低胸裝晒事業線。直至訪問結束,苟姑娘依然唔願走,與一名男友人密密斟了約一小時才一同離開。

網上晒手拖手熊仔糖

據知,苟姑娘如此努力工作,其中一個原因是希望以工作麻醉自己,提醒自己早已放下城城,而城城公布與Moka的關係後,苟姑娘亦大方送上祝福:「作為朋友,衷心祝福佢哋幸福快樂!」又在社交網上載手拖手熊仔糖祝福天下每對情侶幸福快樂, 擺明宣告早已放下過往一切!

對於城城公開戀情後備受非議,苟姑娘說:「其實其他人冇立場可以評論佢哋兩位嘅感情,我覺得一段感情嘅開始,係好應該畀祝福,我都祝福佢哋。(有見過新城嫂Moka ?)最近好忙,未了解發生緊咩事。」

「冇資格評論」

談到「城媛」被指是「父女戀」而遭唱淡,苟姑娘笑說:「其實圈中好多對都係咁, 我覺得唔應該針對佢哋。(戥佢哋慘?)冇咩了解佢喺件事上係點樣,感情嘅嘢其他人真係冇立場去講,包括我自己都冇資格評論。」

最強娛樂APP《東網巨星》,推出全新遊戲節目《巨星放題》,前八集有謝安琪同陳奕迅擔任星級主持發問IQ題,嚟到最新一集,亦即係第九集終極之戰Round 1,再有張敬軒加盟做星級考官,淨係「考官」卡士都夠晒強勁。呢集有周秀娜、連詩雅(Shiga)、楊詩敏(蝦頭)及陳瀅四位參賽者!到底最後邊個可以榮登「放題IQ 王」的寶座?快啲去《東網巨星》App收睇

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...