網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2016年5月8日 星期日

楊思琦:【認到幾多個】楊思琦澎湃側胸勁噴血 __,思琦,楊思琦,

一眾港姐雲集,思琦嘅堅挺咪咪贏晒呀!由一眾港姐成立嘅慧妍雅集,今晚在尖吵咀舉行慈善晚宴,有逾50名會員出席,大家盛裝出席,爭妍鬥麗!一眾老中青靚姐齊齊合照,場面墟冚,雖然在場好多都年過30,仲做晒人妻人母,但大班靚女企埋一齊,真係睇唔出邊個係前輩,邊個係後輩呀!相信近年嘅後起之秀如2013年冠軍陳凱琳、2012年秀軍朱千雪等,耐少少嘅,2001年冠軍楊思琦、2001年季軍朱凱婷、2002年冠軍曹敏 ...


一眾港姐雲集,思琦嘅堅挺咪咪贏晒呀!

由一眾港姐成立嘅慧妍雅集,今晚在尖吵咀舉行慈善晚宴,有逾50名會員出席,大家盛裝出席,爭妍鬥麗!

一眾老中青靚姐齊齊合照,場面墟冚,雖然在場好多都年過30,仲做晒人妻人母,但大班靚女企埋一齊,真係睇唔出邊個係前輩,邊個係後輩呀!相信近年嘅後起之秀如2013年冠軍陳凱琳、2012年秀軍朱千雪等,耐少少嘅,2001年冠軍楊思琦、2001年季軍朱凱婷、2002年冠軍曹敏莉,大家都噏得出名。

八九十年代嘅,1995年冠軍楊婉儀、1989年冠軍陳法蓉、1985年季軍王愛倫,同埋七十年代嘅,1977年冠軍朱玲玲、1973年第四名趙雅芝等等,等啲一向都活躍喺名人活動嘅,都依然噏得出名,但其他生活低調,甚少出席公開活動嘅,大家又認得幾多個呢?張大合照就堅係考眼力加記憶力嘞!

性感之最-楊思琦

講到全晚最搶鏡嘅,就非楊思琦、邵珮詩、朱凱婷莫屬呀!身穿金色低胸晚裝嘅思琦,正面大露3吋事業線,好似見怪不怪,不過側面同埋高炒時,澎湃嘅咪咪簡直想湧出嚟咁滯,而且仲非常堅挺,噴血程度爆登,邊度睇得出佢生咗個女呀?

同屆嘅朱凱婷就嘅透視deep v上陣,大晒W胸,性感嘅佢令人眼前一亮;而2014年冠軍邵珮詩就穿上黑色開窿晚裝,露咗半個右胸出嚟,性感到爆!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...