2016年6月3日 星期五

被傳追黃宗澤!劉佩玥:唔知邊個放料 __,劉佩玥,黃宗澤,

劉佩玥否認追黃宗澤,佢仲話唔知邊個放料,可能有人唔抵得佢哋感情咁好喎。藝人劉佩玥出席《2016香港小姐競選》活動宣傳,最近緋聞纏身的她,先被指早前承認與伍允龍分手,結束半年情,再被指追黃宗澤,她直言報道假,她說:「世界好可怕,我都冇講過同伍允龍拍拖又何來分手?(同伍允龍咩關係?)朋友,係熟嘅,拍《城寨英雄》識,大家感情好好!」認黃宗澤做「大佬」劉佩玥亦否認追黃宗澤:「喺戲內戲外都係叫佢大佬,成日請 ...


劉佩玥否認追黃宗澤,佢仲話唔知邊個放料,可能有人唔抵得佢哋感情咁好喎。

藝人劉佩玥出席《2016香港小姐競選》活動宣傳,最近緋聞纏身的她,先被指早前承認與伍允龍分手,結束半年情,再被指追黃宗澤,她直言報道假,她說:「世界好可怕,我都冇講過同伍允龍拍拖又何來分手?(同伍允龍咩關係?)朋友,係熟嘅,拍《城寨英雄》識,大家感情好好!」

認黃宗澤做「大佬」

劉佩玥亦否認追黃宗澤:「喺戲內戲外都係叫佢大佬,成日請大家飲飲食食,佢係一個好稱職嘅大佬!以前覺得有緋聞笑一笑就算,但今次我就笑唔出啦。」提到黃宗澤是筍盤,她力撐對方「大佬」之名並不虛傳,指對方從不鬧人及黑面。她又暗指今次事件有人從中放料:「冇去諗邊個放料,可能有人唔抵得我哋感情咁好!」

為17歲楊嘉欣護航

提到年僅17歲的無綫藝人楊嘉欣被指介入爭黃宗澤,劉佩玥說:「佢真係得17歲,希望大家唔好傷害佢,佢係好斯文同內斂,入咗行唔係好耐,未試過呢啲緋聞,需要時間去適應,其實都只係影張相啫!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...