網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2016年7月9日 星期六

【獨家】吳若希自爆完接客又自爆曾墮胎(內有微博分身扮FANS讚自己) __,吳若希,

娛樂圈經常俾人話有潛規則,究竟咩係潛規則?你懂的……司徒夾帶上個月28號喺facebook上載咗條題為[司徒夾帶xHunny]娛樂圈的潛規則,短片以曲線解說娛圈中嘅潛遊戲。短片中,飾演唱片公司老闆嘅司徒夾帶,就話好多老闆睇中做歌手嘅Hunny,叫佢俾心機唱歌,不過Hunny就喊曬口話,屋企咁辛苦栽培佢,係想叫佢同老闆上床;而佢做歌手嘅目的,就只係想俾人包養,唔想唱歌,仲叫司徒夾帶俾次機會佢……條片 ...


娛樂圈經常俾人話有潛規則,究竟咩係潛規則?你懂的……

司徒夾帶上個月28號喺facebook上載咗條題為[司徒夾帶 x Hunny]娛樂圈的潛規則,短片以曲線解說娛圈中嘅潛遊戲。

短片中,飾演唱片公司老闆嘅司徒夾帶,就話好多老闆睇中做歌手嘅Hunny,叫佢俾心機唱歌,不過Hunny就喊曬口話,屋企咁辛苦栽培佢,係想叫佢同老闆上床;而佢做歌手嘅目的,就只係想俾人包養,唔想唱歌,仲叫司徒夾帶俾次機會佢……

條片上載幾日,唔少網民都留言覺得好笑,不過噚日就出現咗個留言,同普羅網民嘅反應有啲唔同。呢位網民嘅留言如下:

「我唔係想燥,但就係呢啲咁嘅Hi Hi將呢嘢合理化,我先會被人寫衰!sor!唔覺得好笑!好X侮辱!!!!由始至終我都係靠自己由正當工作賺錢養家養自己,到依家都可以好proud of 用自己錢租樓供車,從來都無出賣過自己尊嚴~~ 窮嘅時候無人理,開始好啲又無人知,但就係因為有班X樣,將人地既努力當笑話,將呢啲變成事實嘅全部,先變到依家呢個局面!」

呢位網民個名叫Siu Bac Ng,據知就係呢排同男友Alex Ho公開戀情嘅吳若希真身,睇番佢個account,profile pic.就用咗隻哥基犬,背後有成座史迪仔山,同鍾意史迪仔嘅吳若希,好脗合!

舊年憑洗腦歌《越難越愛》冒起嘅吳若希,原本生於大富之家,爸爸喺福建經營酒店,細個嗰陣住2,000呎大屋,不過老竇後嚟沉迷賭博,最終破產收場。當時只有7歲嘅吳若希,喺訪問中曾謂當年家道中落、阿媽匿喺房入面喊嘅情景仍歷歷在目。

後來吳若希成家人移居香港,佢同媽媽、姨姨、公公婆婆蝸居喺一間400呎公屋。今年只得24歲嘅吳若希,喺短短幾年間,由公屋飛升至住豪宅,有指因為吳若希得到各方世叔伯照顧,尤其同十哥林棣權,就更加關係密切,所以能夠住喺月租四萬嘅何文田豪宅君頤峰,出入仲揸200萬波子。雖然早排有指十哥沒收波子兼同吳若希斬纜,不過財來自有方嘅佢,依然富貴,做咗公司董事嘅佢,仲靜靜雞買咗架80萬、用自己生日日期做車牌嘅保母車代步。


來源 source: http://ww.circle01.com
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...