2016年8月19日 星期五

32歲李彩華大變身 圓面冇咗權骨平埋 __,李彩華,

32歲李彩華大變身 圓面冇咗權骨平埋

李彩華(Rain)今年踏入32歲,人越大就越愛打扮,之前仲貼過張自拍照放上網,個樣真係唔同晒,不過就睇得出佢真係對自己好有信心!

其實Rain喺00年出道,當時佢顴骨凸出,仲有啲包包面,行清純少女路線。

32歲李彩華大變身 圓面冇咗權骨平埋李彩華(Rain)今年踏入32歲,人越大就越愛打扮,之前仲貼過張自拍照放上網,個樣真係唔同晒,不過就睇得出佢真係對自己好有信心!其實Rain喺00年出道,當時佢顴骨凸出,仲有啲包包面,行清純少女路線。之但係佢05年成為纖體公司代言人,仲同老闆蕭定一傳過緋聞,無耐就開始「脫胎換骨」,不單止瘦身,甚至連樣都開始進化,有傳Rain試過打針瘦面,無論係面形、下巴都慢慢轉 ...


之但係佢05年成為纖體公司代言人,仲同老闆蕭定一傳過緋聞,無耐就開始「脫胎換骨」,不單止瘦身,甚至連樣都開始進化,有傳Rain試過打針瘦面,無論係面形、下巴都慢慢轉變。

而Rain北上發展後就越搵越多,仲越嚟越靚,佢嘅化妝技巧都進步咗!唔止濃妝咗,有時仲識變身,試過化妝化到似周汶錡,又有試過似張栢芝,唔怪之得啲朋友叫佢「百變小公主」


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...