2016年8月15日 星期一

【已經比平日性感】李佳芯出迷魂「鎖」 __,李佳芯,

李佳芯話呢個Look已經比平日性感㗎喇!藝人李佳芯(Ali)今日在天水圍出席商場活動,以露肩裝大晒迷人鎖骨的她笑言已經比平日性感。提到活動以「夏水禮」為主題,問到今個夏天有否落水玩?她指拍攝無綫節目《學是學非》時有玩過:「但自己去就冇,都怕曬黑。以前都多玩水上活動,好似潛水咁!」睇直播撐李慧詩談到「牛下女車神」李慧詩在場地單車女子競輪賽中炒車失奪獎機會,為無綫主持奧運節目的她稱感到可惜,又謂運動員 ...


李佳芯話呢個Look已經比平日性感㗎喇!

藝人李佳芯(Ali)今日在天水圍出席商場活動,以露肩裝大晒迷人鎖骨的她笑言已經比平日性感。提到活動以「夏水禮」為主題,問到今個夏天有否落水玩?她指拍攝無綫節目《學是學非》時有玩過:「但自己去就冇,都怕曬黑。以前都多玩水上活動,好似潛水咁!」

睇直播撐李慧詩

談到「牛下女車神」李慧詩在場地單車女子競輪賽中炒車失奪獎機會,為無綫主持奧運節目的她稱感到可惜,又謂運動員就算做足準備,都有機會發生意外:「好難講,但相信佢好Strong,會Recover到,最緊要係佢冇整親。」又指對對方之後的比賽成績有信心,所以雖然明早有工作在身,都希望抽到時間收睇直播!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...