2016年9月30日 星期五

胡定欣:暗寸胡定欣?莊思敏:呢行亂咁擺埋都襯 __,定欣,莊思敏,胡定欣,

莊思敏做咩事無啦啦撥到啲火咁行咁呀?!莊思敏身穿低胸露背白色貼身晚裝出席化妝品活動,期間不慎透「阿婆底」,認真美中不足。但她接受訪問時,卻堅持自己着得密實,她說:「啲衫好貼,搞到呼吸困難,今日都冇乜食過嘢。」從冇同定欣傾偈由於歌手吳浩康之前先後與胡定欣及莊思敏拍過拖,兩女更曾盛傳於無綫食堂起爭執,故談到今日有指胡定欣與陳展鵬拍拖,莊思敏表示:「有留意,都唔知真定假,如果真就恭喜佢哋。之前我同過展鵬 ...




其他影片:>>






莊思敏做咩事無啦啦撥到啲火咁行咁呀?!

莊思敏身穿低胸露背白色貼身晚裝出席化妝品活動,期間不慎透「阿婆底」,認真美中不足。但她接受訪問時,卻堅持自己着得密實,她說:「啲衫好貼,搞到呼吸困難,今日都冇乜食過嘢。」

從冇同定欣傾偈

由於歌手吳浩康之前先後與胡定欣及莊思敏拍過拖,兩女更曾盛傳於無綫食堂起爭執,故談到今日有指胡定欣與陳展鵬拍拖,莊思敏表示:「有留意,都唔知真定假,如果真就恭喜佢哋。之前我同過展鵬拍劇,之後如果撞到都會問吓佢。」問到會否問女方?她即說:「我同女嘅冇傾過偈,唔會問。」問到覺得定欣與展鵬襯唔襯時,莊思敏暗寸謂:「襯!靚仔靚女,實襯!呢行好少一齊嘅唔襯,亂咁擺埋一齊都襯,兩個人一齊最重要開心,但都未經證實。(會否送祝福?)如果係真就希望佢幸福快樂。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...