2016年10月17日 星期一

同男友分手 趙碩之嬲爆:好惡咁踢佢走 __,碩之,趙碩之,

咁就分咗手喇!藝人趙碩之(Wylie)以露背短裙打扮出席「衍生集團20週年晚宴」,她更自爆與拍拖兩年多的足球員男友林家亮(Landon)分手,她透露對方已返回加拿大溫哥華做生意,Wylie說:「已經冇咗男朋友,佢幾個月前已經返咗加拿大溫哥華做生意。」並表示分手前兩人生活細節已出問題,Wylie說:「當時我讀戲劇課程,負能量同情緒波動得好緊要,佢就掛住生意嘅嘢,我好惡咁踢佢走。」Wylie表示現時兩 ...




其他影片:>>






咁就分咗手喇!

藝人趙碩之(Wylie)以露背短裙打扮出席「衍生集團20週年晚宴」,她更自爆與拍拖兩年多的足球員男友林家亮(Landon)分手,她透露對方已返回加拿大溫哥華做生意,Wylie說:「已經冇咗男朋友,佢幾個月前已經返咗加拿大溫哥華做生意。」並表示分手前兩人生活細節已出問題,Wylie說:「當時我讀戲劇課程,負能量同情緒波動得好緊要,佢就掛住生意嘅嘢,我好惡咁踢佢走。」

Wylie表示現時兩人仍有聯絡,早前對方經香港轉機亦有找她,問到現時兩人的關係?Wylie說:「好混亂,唔知點。(你依家單身?)中文嚟講係單身,因為佢聽唔明,都係時候認識新朋友,感情狀況已經變為Open。(有人追會發展?)可以嘗試。(如果同Landon收復失地,會唔會搬去加拿大?)都係佢返嚟啦,佢都返咗香港六、七年。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...