2016年11月30日 星期三

日日放狗》黃百鳴冇符 半退休千語BB連環推戲推job __,黃百鳴,吳千語,千語BB,千語,

日日放狗》黃百鳴冇符半退休千語BB連環推戲推job放狗,放狗,又係放狗! 得廿三歲的千語BB,已經過住半退休生活,平時就放狗過下日辰,不過有林峯無限量經濟支持,千語BB確實係唔休做。自從識咗林峯之後,千語BB得一個目標,就係做「廈門新袍」,拍戲即刻變兼職!加上之前因為胃酸倒流,搞到千語BB暴瘦,就更加有藉口唔開工。成年拍得一套戲,間唔中出席下公開活動。就算有老闆黃百鳴照住,開埋戲捧佢做女一,千語B ...






  • 其他影片:>>






  • 日日放狗》黃百鳴冇符 半退休千語BB連環推戲推job
  • 放狗,放狗,又係放狗!

     得廿三歲的千語BB,已經過住半退休生活,平時就放狗過下日辰,不過有林峯無限量經濟支持,千語BB確實係唔休做。

    自從識咗林峯之後,千語BB得一個目標,就係做「廈門新袍」,拍戲即刻變兼職!加上之前因為胃酸倒流,搞到千語BB暴瘦,就更加有藉口唔開工。

    成年拍得一套戲,間唔中出席下公開活動。就算有老闆黃百鳴照住,開埋戲捧佢做女一,千語BB一樣唔領情。 恃住「峰嫂」光環,千語BB接job 仲好奄尖。試過公司同事幫佢接event ,千語BB指定要著某大品牌的衫,仲話借唔到,就叫公司出錢買,搞到班同事都買佢怕!

    無他嘅!有錢就係任性!

    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...