網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2017年2月14日 星期二

葉璇情人節生日 疑晒喜帖賀36牛一 __,葉璇,

嗯,有啲玄機啵。轉戰內地嘅女星葉璇,同男友小默先生分別喺各自微博刪走昔日恩愛貼文,即傳嚟分手之說,有網友仲笑指葉璇個「降頭」終於解除,不過葉璇上星期就被拍得着住阿婆泳衣胸壓男友,即係……冇事囉。今日情人節咁啱就係葉璇36歲生日,佢今朝一早就喺微博上載咗幾張慶生相,包括有大大個蛋糕同鮮花相,不過張張相都唔見人樣,個蛋糕仲要係童話Feel十足,成個旋轉木馬整咗出嚟,再加上又粉紅色又棉花糖咁,好多網友都 ...


嗯,有啲玄機啵。

轉戰內地嘅女星葉璇,同男友小默先生分別喺各自微博刪走昔日恩愛貼文,即傳嚟分手之說,有網友仲笑指葉璇個「降頭」終於解除,不過葉璇上星期就被拍得着住阿婆泳衣胸壓男友,即係……冇事囉。

今日情人節咁啱就係葉璇36歲生日,佢今朝一早就喺微博上載咗幾張慶生相,包括有大大個蛋糕同鮮花相,不過張張相都唔見人樣,個蛋糕仲要係童話Feel十足,成個旋轉木馬整咗出嚟,再加上又粉紅色又棉花糖咁,好多網友都聯想葉璇係咪同小默先生齊齊慶生。而其中有兩張相葉璇只係晒咗冰山一角出嚟,見到有一張類似賀咭咁嘅物體,上面又隱約見到有個蠟印,Wow~~搞到大班網友係咁估會唔會係乘機晒喜帖,網友即刻祝佢同男友早日拉埋天窗,組織自己嘅家庭,加上葉璇寫道:「才子詞人,自是白衣卿相。情人節快樂」嘩,好有詩意啵,唔知……係咪會有喜事公布呢?


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...