網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2017年3月13日 星期一

何傲兒自爆易醉 林作借清酒冧女 __,傲兒,何傲兒,林作,

何傲兒自爆易醉 林作借清酒冧女
查看相片何傲兒自認好易醉,一杯到肚就面紅。【東方日報專訊】日式酒吧餐廳ThreeMonkeys日前4周年誌慶及SakeHouse隆重開幕,藝人何傲兒、 ...


查看相片
何傲兒自認好易醉,一杯到肚就面紅。

【東方日報專訊】日式酒吧餐廳Three Monkeys日前4周年誌慶及Sake House隆重開幕,藝人何傲兒、林作、莊家豐、高偉國、黃俊豪、鄭紹康、鄧智偉與旗下新人李聰等出席祝賀,現場更有醒獅表演,場面盛大。

最愛日本菜的何傲兒(Lily)透露試過整蛋包飯,最愛日本飯又圓又大粒,平時放工後亦喜歡與同事食串燒飲Sake(清酒),激讚Three Monkeys啱晒自己。她又自爆有一次作客黃長興家中飲醉酒:「佢整咗杯Welcome Drink畀我哋,既然佢咁有誠意整畀我,我就飲晒佢,但未食正餐已經醉咗。」

桃花旺唔敢挑機

Lily透露與家姐何傲芝首次一同擔任飲食節目主持,問到是否入得廚房、出得廳堂?她說:「因為媽咪成日都叫我要識個好男仔,就要識煲番啲靚湯先。」提到早前邀林作做嘉賓,家姐何傲芝請對方「食檸檬」,Lily笑說:「家姐講笑,點止請佢食檸檬,喺鏡頭前請佢食白果添!基本上佢哋一拍即合,兩個互窒,佢哋本身識所以好有默契。」她又讚林作條件好,但桃花旺盛不敢招惹。

另一嘉賓林作則透露最愛飲Sake,因為比較清又不覺得有酒精:「同埋女仔比較鍾意飲,通常醉翁之意不在酒,而Whiskey就男人Drink,好興,但女仔唔喜歡,所以Sake市場大啲。」他自爆一飲酒便面紅,還會變得怕醜!提到做補習天王,他說:「有呢個機會,機不可失,鍾意嘅嘢係要爭取。(補邊科?)英文,自己擅長都係英文,唔係教追女仔,想幫到廣大學生。用心教學,要做麻辣先師,唔好理咩風格,最緊要我勁!」

文:名人組


鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...