2017年3月22日 星期三

張振朗孖陳芷尤拍拖 發現記者即傻笑 __,陳芷尤,張振朗,

拍拖咁開心呀?藝人張振朗近年獲TVB重用,力谷上位的他早前被侄仔篤爆與34C小花陳芷尤拍拖,為保發展中的事業,一於戀事密冚,經常拍拖亦搵他人作掩護,縱 ...


拍拖咁開心呀?

藝人張振朗近年獲TVB重用,力谷上位的他早前被侄仔篤爆與34C小花陳芷尤拍拖,為保發展中的事業,一於戀事密冚,經常拍拖亦搵他人作掩護,縱使多次被拍得出街,依然死口唔認戀人關係。

晚上兩人又再出動拍拖,於中環行商場揀新衫,睇完男裝又睇女裝,未幾已各有收獲,雖然晚上商場內行人不多,但兩人依然沒有放鬆戒備,全程並肩而行避免有親密舉動,及至發現記者,即尷尬傻笑,隨即匆匆離開。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...