2017年3月16日 星期四

仙氣爆發!JM大晒靚相 網民戀愛了 __,JM,文詠珊,

女神JM派軍糧喇喂!!藝人文詠珊(JM)近年多咗返大陸工作,成日同男朋友分隔兩地,不過都冇損二人感情。JM除咗錫男朋友之外,仲好錫粉絲㗎。呢日佢就喺微 ...


女神JM派軍糧喇喂!!

藝人文詠珊(JM)近年多咗返大陸工作,成日同男朋友分隔兩地,不過都冇損二人感情。 JM除咗錫男朋友之外,仲好錫粉絲㗎。呢日佢就喺微博大派福利,上載多張佢喺梅花樹下留倩影嘅靚相!

睇相見到JM擺出多個甫士,對住啲梅花又嘟嘴又張口,真係可愛到暈,連網民都大讚佢人比花嬌,仲話睇到啲相有戀愛嘅感覺!而JM就留言話:「你好 北京的春天​​​​」原來佢正身處北京,啲相影得咁靚咁有戀愛Feel,莫非係男朋友專程飛過去幫佢影嘅?


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...