2017年4月18日 星期二

為婚禮預備!準新娘方媛甫大紅矮踭鞋 __,方媛,

近啦近啦。天王郭富城上月被爆與內地嫩模方媛(Moka)入紙登記註冊,據聞今個月城城就會迎娶方媛,而且盛傳方媛已有喜,早前方媛現身香港機場返上海,更被發 ...


近啦近啦。

天王郭富城上月被爆與內地嫩模方媛(Moka)入紙登記註冊,據聞今個月城城就會迎娶方媛,而且盛傳方媛已有喜,早前方媛現身香港機場返上海,更被發現手攜行李內有包孕婦愛吃的話梅,而城城嘅經理人小美曾透露過城城嘅婚禮會低調進行,唔會大排筵席。

而準城嫂Moka今日凌晨就喺自己Ig放咗對名牌大紅矮踭鞋,明顯係為婚禮準備嘅新娘鞋,佢捨棄高踭紅鞋,特別揀對矮踭鞋,令其大肚傳聞更添可信性,而網民以新娘子叫佢,更留言祝佢幸福滿滿添!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...