2017年4月18日 星期二

沈嘉偉晒喜帖 張智霖緊張過自己小登科 __,沈嘉偉,張智霖,

張智霖和沈嘉偉趕赴婚宴,兩個好兄弟好心急入場呢!郭富城小登科!「滾友」沈嘉偉和張智霖先後乘車到達會場。日前,城城就專程回港相約一班老友打邊爐傾婚事,邊 ...


張智霖和沈嘉偉趕赴婚宴,兩個好兄弟好心急入場呢!

郭富城小登科!「滾友」沈嘉偉和張智霖先後乘車到達會場。日前,城城就專程回港相約一班老友打邊爐傾婚事,邊傾邊講,看來今日眾兄弟在婚禮上一定有好多嘢玩,未知婚宴可有城城最愛的麻辣火鍋呢?現場所見,沈嘉偉手拿着喜帖,一幅好心急入會場的心情,至張智霖就顯得好緊張,似乎緊張個自己結婚咁!

另外,據知現場的所有賓客在婚宴場內都是嚴禁拍攝的。睇嚟城城今次婚宴真係好神秘喎!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...