2017年4月5日 星期三

【愛得投入】何雁詩貼大屋跟謝東閔住埋 混血男友當街任UN唔嬲 __,謝東閔,何雁詩,

相關連結:【獨家閨密爆料●何雁詩第三者】15年8月求婚鄭俊弘收埋有米未婚妻http://bit.ly/2oyF6fG【小三俾埋錢】鄭俊弘去完何雁詩屋企 ...


相關連結:

【獨家閨密爆料●何雁詩第三者】15年8月求婚 鄭俊弘收埋有米未婚妻

http://bit.ly/2oyF6fG

【小三俾埋錢】鄭俊弘去完何雁詩屋企短敘 返屋企再攬未婚妻

http://bit.ly/2oxV7TD

【上門斷正】發爛渣瘋狂刪訊息 鄭俊弘認鍾意何雁詩

http://bit.ly/2nYJ0O4

搵到True Love? 何雁詩鄭俊弘拍拖兩個月

http://bit.ly/2oV6i4U

鄭俊弘做司機 何雁詩自費買機票返港瘟仔

http://bit.ly/2oxwSoL

【合唱撻着】何雁詩病都要搵仔 鄭俊弘講「瞞婚」勁尷尬

http://bit.ly/2oV71mM

【想喺芝加哥結婚】怕影響歌星形象 鄭俊弘要玩地下情

http://bit.ly/2oyGsaj

【特別鍾意ABC】姜麗文蔡思貝苗彤乜都啱 鄭俊弘專㗳有米女

http://bit.ly/2oUXc8n

「巨聲幫」出身的何雁詩,有個富爸爸,生活無憂米。出道以來緋聞 不絕,一向愛情至上的她,對於身邊男伴,一向主動出擊, 甚至貼埋錢拍拖都無所謂。

林師傑

09年,參加第一屆《超級巨聲》與林師傑一撻即着,二人於圓方拍 拖斷正,不過關係只維持好短時間。

謝東閔

13年,與「巨聲幫」師弟謝東閔秘密撻着,拍拖一年多,何雁詩不 時做埋司機,管接管送,其後更發展到貼埋自己間大屋同居一齊住。

張子丰

14年,被拍到與環星唱片公司太子爺張子丰(Fred)於大坑撐 枱腳,其間二人大聲講細聲笑,又玩自拍,態度親暱。

日韓混血兒Wataru

去年,搭上日韓混血兒Wataru,何雁詩愛得高調,經常人肉速 遞到Wataru開的韓國餐廳打躉,做跟得女友,等男友收工。 其後,有傳何雁詩更借了一大筆錢俾Wataru周轉, 拍拖接近一年,最終都分手收場。

【Storymap】鄭俊弘偷食何雁詩路線圖

手機用戶請按此觀看:(按圖標或向右掃)

http://bit.ly/2nEGOsq


來源 source: http://s.nextmedia.com
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...