2017年5月11日 星期四

劉愷威一支公中環上糧 [壹週刊 - 1418] __,劉愷威,M1,

買埋麵包,劉愷威隨即揸車走人。同你吟一吟劉愷威一支公中環上糧劉愷威同楊冪近年經常傳出婚變消息,不過早兩個月佢哋兩公婆難得合體,一齊陪囡囡小糯米參加學校 ...


買埋麵包,劉愷威隨即揸車走人。

同你吟一吟

劉愷威一支公中環上糧

劉愷威同楊冪近年經常傳出婚變消息,不過早兩個月佢哋兩公婆難得合體,一齊陪囡囡小糯米參加學校運動會,婚變傳聞稍為平息。

但係這對夫妻關係的確撲朔迷離,呢日下午四時,劉愷威一支公戴住口罩現身擺花街一間涼茶鋪,見佢指指個鼻,店員就拎出一大樽涼茶,都啱嘅,冇老婆喺身邊,飲涼茶下火都好,跟住佢再行去附近買麵包,便揸車走人,十足單身生活。

熟客仔指指個鼻,店員拎出一大樽涼茶俾劉愷威拎走。

3月兩公婆罕有合體陪小糯米出席學校運動會。

撰文:八珍

攝影、攝錄:陳亦龍、楊紫


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...