2017年5月21日 星期日

【《不懂撒嬌》失婚Annie有個餅印索家姐】譚凱欣原來係91版「陽光妹」 嫁柏芝前度朱永棠 __,柏芝,

相關連結:【入行17年】陳敏之係同門師妹35歲《不懂撒嬌的女人》譚凱琪同楊千嬅老公拍過拖http://bit.ly/2qJPCQ4【多圖●三點式盤點】 ...


相關連結:

【入行17年】陳敏之係同門師妹 35歲《不懂撒嬌的女人》譚凱琪同楊千嬅老公拍過拖

http://bit.ly/2qJPCQ4

【多圖●三點式盤點】 《不懂撒嬌的女人》童顏譚凱琪 三點式盤點

http://bit.ly/2pXu9WI

___________________

周日頭條 :

【著睡衣瞓先知】網上賣床褥 80後為打老品牌出招:瞓完唔啱可以退

http://bit.ly/2r4dhxs

周日娛頭 :

【7月又生仔】吳佩慈豪掃bb日用品

http://bit.ly/2rDtlmK

被網民捧為「動L女神」嘅譚凱琪,今次喺《不懂撒嬌的女人》冇份曬身材,但做失婚媽咪一樣出位。唔講唔知,Annie有個同佢好似樣嘅家姐叫譚凱欣,係91版陽光妹,又純又靚,拍係咪有啲印象呢?佢唔係譚凱琪呀!

睇真啲,佢係譚凱欣,同細妹一樣,都係女神嚟,雖然當年塊面漲卜卜有啲baby fat,不過好多人鍾意㗎。咗幾部戲,就俾嫁咗俾張柏芝前度朱永棠,依家做緊幸褔朱太囉。

有樣有身材,好快就俾導演目及中,仲同劉嘉玲、張栢芝合作過添,不過拍咗幾部戲,佢就同當年組合「風火海」成員,張栢芝前度朱永棠撻著,05年,譚凱欣佗住大女結婚。

組合拆夥,朱永棠喺澳門做過生意,呢幾年又入返娛樂圈,喺內地做歌手出唱片。反而譚凱欣咁多年來做全職媽咪,專心照顧兩個女,大女今年11歲,細女5歲。

今年二月,譚凱欣突然話復出,原來係老公背後猛推,朱永棠嚟緊會搞一部戲,好想同老婆夫妻檔上陣。唔知到時兩姊妹會唔會一齊出鏡呢?


來源 source: http://s.nextmedia.com
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...