2017年5月8日 星期一

堅嬲!衛詩雅擸樽打爆周柏豪頭 __,衛詩雅,周柏豪,柏豪,詩雅,

周柏豪激嬲衛詩雅。英皇電影《原諒他77次》由蔡卓妍(阿Sa)、周柏豪及衛詩雅等主演,加上導演邱禮濤及編劇李敏,講述時下男女的愛情故事,細膩描繪一對情人 ...


周柏豪激嬲衛詩雅。

英皇電影《原諒他77次》由蔡卓妍(阿Sa)、周柏豪及衛詩雅等主演,加上導演邱禮濤及編劇李敏,講述時下男女的愛情故事,細膩描繪一對情人交往時的相處及態度。

近日忙於為電影《失眠》宣傳的詩雅在《原》片中亦擔當重要角色,飾演一名進取女生,周旋於阿Sa及柏豪之間,其中一場講述她因為柏豪感到生氣,嬲爆的她更擂台上向柏豪「爆樽」,令柏豪「爆缸」,詩雅直言很擔心真的會弄傷他,她說︰「之前已經排練咗好多次,但因為怕自己力度太大,所以排練時都不敢嚟真,但出嚟效果唔夠理想,柏豪反而叫我唔使顧住佢,當正仇人咁直接打喺佢頭上!到真正Roll機時,大家都表現專業,導演一Take收貨。」柏豪表示今次跟詩雅再合作,覺得大家互有默契︰「之前拍戲試過我要大力打對方,我都怕整傷對手而唔敢真演,反而係對方畀鼓勵同信心我,有嗰次經驗,所以我都咁同詩雅講,當然呢次都唔係我哋第一次合作,逐漸建立咗默契,我好信任佢。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...