2017年5月5日 星期五

靚仔博士愛的呼喚 麥明詩學定意大利文 __,麥明詩,

唔知佢哋會擦出咩火花呢?28歲意大利型仔博士、被譽為「地表最帥數學的教授」的博塞利(PietroBoselli),下周將首度來港出席「大家樂xSega ...


唔知佢哋會擦出咩火花呢?

28歲意大利型仔博士、被譽為「地表最帥數學的教授」的博塞利(Pietro Boselli),下周將首度來港出席「大家樂 x Segafredo 暨全新概念餐廳」揭幕禮!博塞利樣靚「身材」正,1米85身高加42吋胸肌同人魚線,仲要係博士,成個package冇得輸!而十優港姐麥明詩都會出席活動,博塞利開到口話:「期望與她會面時可以談談學術性問題,相信學術交流可以打破地域及語言界限,有信心能與她開心暢談。」

麥明詩睇到博塞利嘅「呼喚」,佢即刻喺fb留言:「即刻去練下義(意)大利文先,到時要學術交流,ciao(意大利文:你好)!」靚仔愛的「呼喚」,麥明詩都按捺唔住呀!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...