2017年5月7日 星期日

【多角度自拍】袁嘉敏晒火辣比堅尼 __,袁嘉敏,

袁嘉敏大晒火辣比堅尼。夏天就嚟到,一班靚女又係時候晒比堅尼同陽光玩遊戲。擁有34D上圍的袁嘉敏(Candy),一向都鍾意喺社交網站派福利,今日Cand ...


袁嘉敏大晒火辣比堅尼。

夏天就嚟到,一班靚女又係時候晒比堅尼同陽光玩遊戲。擁有34D上圍的袁嘉敏(Candy),一向都鍾意喺社交網站派福利,今日Candy着住紅色花紋比堅尼嘅,影咗多張唔同角度嘅自拍,認真火辣!

除咗大晒比堅尼,Candy仲着住咗一條白色裙,將噴血嘅身材完全遮住,留言話:「出發去沙灘曬太陽前給大家拍了些照片,現在已曬黑了一些!」不過繼之前嘅全裸上陣,今次就真係收斂得多喇!一班網民都大讚Candy身材Keep得好好,仲叫佢影多啲靚相上網。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...