2017年5月15日 星期一

婚定分?唐詩詠受感情困擾:短期內解決 __,唐詩詠,

唐詩詠仍然封口避談。藝人唐詩詠、王浩信及高海寧等於將軍澳宣傳無綫劇集《不懂撒嬌的女人》。詩詠與男友洪永城盛傳感情生變,詩詠近日更言會等洪永城一齊作交代 ...


唐詩詠仍然封口避談。

藝人唐詩詠、王浩信及高海寧等於將軍澳宣傳無綫劇集《不懂撒嬌的女人》。詩詠與男友洪永城盛傳感情生變,詩詠近日更言會等洪永城一齊作交代,問她今次是否有事宣布?詩詠依然封口避談:「唔好用宣布呢個詞。(好消息定壞消息?)首先想講不好意思,自己唔太識處理感情事,令大家有啲誤會。首先感情係兩個人嘅事,需要尊重雙方,需要時間處理,多謝大家畀空間。」詩詠直言不希望感情事與劇集宣傳扯上關係:「因為套劇宣傳緊,唔想變宣傳,自己之前說話令人誤會,之後會處理。」

問二人是否處於冷靜期?詩詠說:「Tony都好忙,佢拍緊嘢。(冷靜期?)唔好講呢啲字眼,以後再交代,畀啲時間我哋。(同洪永城保持聯絡?)大家都忙,盡量搵個時間。(到時一齊交代?)唔會講咩形式,唔想件事變誇張,希望尋求大家都舒服的方式,會盡力快啲完成事件。」追問詩詠到底係結婚或分手?她說:「唔講喇,我寧願一次過講。」問到事情是否令她感到困擾?她點頭承認,又稱會短期內盡快處理。

另外,提到周焯華手下盧啟邦日前遇襲,有傳詩詠被盧啟邦追求?詩詠繼續避談:「緋聞唔再多講,對方係圈外人,費事影響人,唔想回應。(妳應約食飯?)唔回應。(對方遇襲?)唔關我事,避免講太多,希望各人身體健康。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...