2017年5月31日 星期三

【獨家】大意失暈!黎紀君烏身疑走點 __,黎紀君

咁唔小心呀!?身為王宗堯前女友、現年23歲的模特兒黎紀君(Christy)日前約了好友結伴到澳門遊玩,兩人在Instagram甫靚相,其友人亦大玩IG ...


咁唔小心呀!?

身為王宗堯前女友、現年23歲的模特兒黎紀君(Christy)日前約了好友結伴到澳門遊玩,兩人在Instagram甫靚相,其友人亦大玩IG story,放上兩人的短片,但片段竟令Christy惹來露點疑雲!片段中Christy身穿白色吊帶露膊鬆身闊領上衣,與友人齊齊趴在床上用App玩戴超扮可愛,但Christy的闊領上衣卻出賣了她,見到她烏身倒奶,郁動時更一度疑似走光露點,認真失「暈」!

死撐冇走點

未知是否知道自己走光,短片中最後見到Christy已立即撳實衫領,事後片段亦已消失。東網就疑似露點一事致電Christy,她澄清自己沒有走光露點:「梗係唔係我有戴bra嘅,我係戴咗一個比較薄、肉色同黑色底嘅nude bra,所以大家可能誤會咗,條片又可能濛啲,同埋我未去到咁勇敢,件衫又薄,又係白色,真係好難唔戴bra囉。」她亦謂不是因為走光而刪除短片,而是因為IG story會自動消失。

唔覺有人追

而講到前男友王宗堯被指搭上太陽娛樂旗下、組合As One成員Chloe,Christy表示不回應,但講到她自己現時的感情狀況,問到可有人追?她即擺好友梁諾妍(Inez)上枱:「我諗Inez囉,Inez日日都追住我...同佢做運動,每個禮拜都會見三、四日,都係做運動,同埋講真,如果有時有人追我都未必察覺到,我係嗰啲非常後知後覺嘅人嚟㗎。」另外,Christy為了澄清沒有露點,特地傳了一張身穿同樣上衣的相片給東網,證明沒可能露點。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...