2017年5月30日 星期二

Keep住打波做運動 袁偉豪晒六嚿腹肌 __,袁偉豪,

Keep住打波做運動袁偉豪晒六嚿腹肌袁偉豪為新劇《棟仁的時光》轉形象留鬚又電髮,這天他在銅鑼鑼灣外景,趁等埋位空檔與工作人員在茶餐廳打發時間,其間興之 ...


  • Keep住打波做運動 袁偉豪晒六嚿腹肌
  • 袁偉豪為新劇《棟仁的時光》轉形象留鬚又電髮,這天他在銅鑼鑼灣外景,趁等埋位空檔與工作人員在茶餐廳打發時間,其間興之所致與工作人員來一場乒乓球大賽,向來都有運動細胞的袁偉豪,打起波來有板有眼。

    而相信有睇過《城寨英雄》的觀眾,都有見識過袁偉豪大隻佬成周身肌肉,不過近期他佢少了騷肌肉,不過夏天一到,袁偉豪都識做突然大派福利,自拍公開晒六舊腹肌,仲話好耐冇做健身!好耐冇健身都有咁嘅身形,袁偉豪咁嘅大話都講得出! 

    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...