2017年5月18日 星期四

超欣晒腿 陪四太 shopping齋睇唔買 [壹週刊 - 1419] __,超欣,梁安琪,四太,何超欣,M1,

就快夠秤的超欣眨吓眼亭亭玉立,著熱褲晒腿,少女味十足。同你吟一吟超欣晒腿 陪四太shopping齋睇唔買賭王孻女何超欣近年喺英國留學,間中先返香港度假 ...


就快夠秤的超欣眨吓眼亭亭玉立,著熱褲晒腿,少女味十足。

同你吟一吟

超欣晒腿 陪四太 shopping齋睇唔買

賭王孻女何超欣近年喺英國留學,間中先返香港度假,前排《壹》仔撞到超欣同四太梁安琪孖住行 Ifc。當年俾賭王讚「靚到不得了」的超欣,眨吓眼就快 18歲,呢日著短褲仔晒長腿,散發陣陣少女味。

兩母女由 Versace去到 Chloe,再轉場去平民時裝店 Zara,最後行埋少女品牌 Kate spade,沿途勁好傾,超欣仲時不時挨住媽咪膊頭。逛足一粒鐘都係齋睇冇收穫,兩手 fing fing走人。

超欣揀連身裙,四太從旁俾意見。

陪媽咪行 Zara,超欣悶到打晒喊露。

撰文︰八珍


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...