2017年6月26日 星期一

噴血!沙律解放33E「胸」器 __,

張沛樂去咗同陽光玩遊戲。網絡女神張沛樂(沙律)擁有33E驕人上圍,佢不時喺社交網同網友分享靚相,引起網友關注。今日沙律又喺社交網大派福利,上載咗張水着 ...


張沛樂去咗同陽光玩遊戲。

網絡女神張沛樂(沙律)擁有33E驕人上圍,佢不時喺社交網同網友分享靚相,引起網友關注。今日沙律又喺社交網大派福利,上載咗張水着相話:「得意嘅菠蘿水泡呀!夏天最開心就係游水浸係啲凍水!」原來佢去咗同陽光玩遊戲,相中着住三點式泳衣嘅佢大晒胸器,真係睇到網友鼻血直流,網友都高呼睇到暈低,非常誇張。

欣宜嘟嘴伸脷

歌手鄭欣宜近日就去咗加拿大,佢話自己參加咗個沙灘派對,話明沙灘派對當然就唔會着得太過密實,睇相就見到欣宜着住一條低胸綠色透視裙示人,裏面仲着咗件黑色泳衣打底,晒出佢深長嘅事業線,仲擺出唔同賣萌甫士,又嘟嘴又伸脷,真係睇到網友嘩嘩聲,仲話欣宜每次都有新驚喜畀大家。

王麗嘉做健身操弗

名模馬詩慧細女王麗嘉(Irisa)經常都喺社交網大派軍糧,晒出其性感照,網友都大讚佢身材弗到爆,不過要有好身材當然就要付出努力啦,Irisa今日就喺IG story同網友分享做健身片,不過佢一路做一路食薯條,令到唔少網友都問咁做Work唔Work?仲話咁做法,都有咁好嘅身材,認真令人葡萄!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...